Resultatet fra spørreundersøkelsen

11. august 2017

[su_dropcap style=»simple»]T[/su_dropcap]usen takk til alle dere 65 som deltok i spørreundersøkelsen min! Det er svært nyttig og lærerikt for meg å se hva dere liker ved bloggen min. Som dere ser er de fleste av dere interessert i å lese om min hverdag, og det synes jeg er ganske morsomt. Altså, at noen synes min hverdag og mine tanker er interessante å følge med på. Tar det som et stort komplement. Det er også flere av dere som er interessert i å lese om min helse, og min kamp om å bli bedre. Jeg vet ikke helt hvorfor det er interessant å lese om, men det gir meg i alle fall litt å dele det med dere også. Både motgang og oppturer. Tirsdagstipsene er det også flere av dere som liker, jippi! Og det er også flere som vil at jeg skal blogge om boktips, kjøttfri mat, reise, psykisk helse, miljøvern og at jeg skal dele bildene mine. Det er mindre interesse for iHerb-tips, innlegg om sosiale medier og blogging, dikt, video/vlog og kulturelle saker. Sånt er fint å vite, i grunnen. Jeg kommer nok til å dele litt om det nå og da, men som sagt; fint å vite.

Dere hadde også mulighet til å skrive hva dere ønsker å se fremover på bloggen, og dette er noen av svarene deres:
 • Positive affirmasjoner.
 • Livsstilsendringsposter.
 • Byrja å lesa bloggen din då du la om livsstilen din sist. For meg var du aldri ein negativ påvirkning, men eit friskt pust og ein motsetning til dei fleste andre bloggarane. Innlegga dine var veldig inspirerande, ikkje berre for dei som ynskja å gå ned i vekt, men også for dei som ville leva eit meir miljøvennleg og sunnare liv.
 • Veien din til bedre fysisk og psykisk helse.
 • Livsstilsendring, din psykiske helse, mer om deg!
 • Tanker rundt det å være overvektig var det som fikk meg til å finne bloggen din i utgangspunktet. Det savner jeg en del. Men jeg synes også det er fint når du skriver om dagene dine, hva du tenker på og gjør på, og refleksjoner om fremtiden din. Liker det personlige.
 • Oppskrifter og foto.
 • Liker å lese som det som er personlig.
 • Mer vlogs av deg, for det er så koselig. Også Q&A.
 • Reisespesial.
 • Jeg har fulgt bloggen din lenge og syns du har hatt en god miks hele veien – men håper du blogger mer fra ferien! Har fulgt med på Snapchat og ser gjerne mer på bloggen.
 • Zero waste og miljø! Og så er jeg veldig glad i alt av småtips og eeeelsker derav tirsdagstips.
 • Ikke noe spesielt, kanskje mer tekst. Liker å ha steder hvor jeg ikke må se video for å få med meg «historien» av mangel på bedre ord.
 • Hvordan har du det med lavt stoffskifte ? Har samme sykdom selv.
 • Liker det du gjør nå <3.
Jeg spurte også om det er noe dere ville ha endret på fremover, og her svarte de fleste nei. Men jeg fikk også disse svarene:
 • Nope, men det gjør ingen ting om du tar med personlige helseinnlegg.
 • Mer personlige ting, mindre TV-guides, iHerb.
 • Ha litt mer faste spalter, lydfiler og vlogger.
 • Jeg savner deg på snapchat! Du trenger ikke være SÅ utleverende som du har vært og heller ikke SÅ aktiv. Skjønner godt hvorfor du slutta, men det hadde vært kjekt med «mer chill» snapping om du skjønner hva du mener. Ikke at du snapper hele dagen din slik du har gjort, da du blir negativt påvirka av det! Men at du snapper når DU har lyst og akkurat det du har lyst til! Om det en dag er bilder fra en skogstur, en dag er en fin himmel eller en dag er meninger du har om noe som du vil si.
 • Jeg forstår godt at du er redd for å være et dårlig forbilde eller en dårlig påvirkning. Men det å være overvektig er usunt. Vi er mange som trenger motivasjon for å kunne gå ned i vekt. Men jeg føler at en arena for å kunne dele denne reisen er helt forsvunnet og at bare en side er belyst. Jeg mener at det er to ulike ting om fotballfrue skriver på bloggen sin hvor mye hun veier, hvor store matposjoner hun spiser og hvor mye kalorier hun får i seg per dag er, fordi hun er i en annen posisjon. Jeg skjønner bare ikke hvorfor andre skal bli påvirket i negativ forstand om en som tydelig har behov for å gå ned i vekt deler kaloriene og vektnedgangen sin? Det er jo helt absurd. Fedme skal jo ikke ties om. Jeg skjønner så utrolig godt hvorfor mange ikke skriver under på sunnfornuftsplakaten og jeg savner bloggen din før du gjorde det.
 • Det er din blogg og det viktigste er at du koser deg med bloggen og legger du det du føler for og det som engasjerer deg.
 • Synet på deg sjøl. Du er amazing (aw, takk!).
Og så spurte jeg om det var noe mer dere ville si. Dere sa SÅ MYE FINT! Her er noe av det som dere sa (tusen millioner ganger takk):
 • Du har en bra blogg!
 • Du skriv veldig godt og eit friskt, sunt og naudsynt pust i bloggeverden. Håpar du fortset å blogga «for alltid».
 • Stå på, ta vare på deg selv. Du er på rett vei… Du er en god formidler og leverer bra.
 • Du er fantastisk! <3.
 • Elsk deg sjøl.
 • Hurra for sunn fornuft! Du er ditt ansvar bevisst, dropp prat om kalorier – men ellers del.
 • Du er flink, ikke gi opp blogging, vlogging eller YouTube! Jeg liker å se og høre på deg! Friskt pust i min hverdag.
 • Liker bloggen din, og det du gjør på sosiale medier. Du fremstår som åpen og ærlig, og det setter jeg veldig stor pris på.
 • TAKK. Takk for at du blogger og setter ord på ting som er vanskelig, både for deg og for andre – selv om du skriver her at du sliter med å gjøre det. Det setter jeg som leser veldig pris på. Håper du får gode svar fra denne undersøkelsen, vil veldig gjerne følge deg og bloggen din videre i framtida.
 • Du er KJEMPEFLINK og jeg beundrer måten du takler utfordringer du har med egen helse.
 • Din åpenhet om blant annet psykisk helse gjør at jeg føler meg mindre alene når jeg har det vanskelig. Samtidig har jeg full forståelse for at det er vanskelig å være så åpen (siden psykisk sykdom fortsatt er såpass tabu, dessverre). Så det viktigste er at du lytter til kroppen og gjør det DU føler er riktig.
 • Det virker som om du er veldig avhengig av respons på alt for å orke å lage noe? Hvorfor lager du ikke bare ting du er så fornøyd med selv at du ikke trenger noe respons på det; din egen tilfredsstillelse er nok? Du er klok, verdifull, intelligent og den viktigste personen i ditt eget liv. Gjør det som gjør deg glad selv, ikke prøv å imponere alle andre. De betyr jo ikke så mye.
Jeg har nå til slutt noen kommentarer til det som dere har skrevet til meg:
 • Først; tusen, tusen takk for at dere tok dere tid til å svare. Det setter jeg så stor pris på! Og takk for alle gode ord, det gjøre meg så innmari rørt at dere aner ikke. Dere er verdens beste lesere!
 • Jeg kommer tilbake på Snapchat etter ferien! Føler jeg har fått ny motivasjon, og at jeg har funnet en slags strategi for at det skal funke bra for meg. Om dere vil følge meg så heter jeg carrosverden på Snapchat. I ferien har jeg forresten åpen Snap på min private konto, for å snappe fra ferien. Heter icarroi der. Men det er altså carrosverden jeg kommer til å være aktiv på fra rundt 20. august eller så.
 • Jeg har som sagt lyst å dele mer om livsstilsendring utover høsten, så følg med om du er interessert i slikt. Vet mange av dere savner det.
 • Jeg skal også dele litt mer fra ferien her på bloggen når jeg kommer hjem.
 • Jeg kan godt også skrive litt om lavt stoffskifte etterhvert.
 • Flere skriver de savner lydfiler. Jeg kan prøve å få til litt lydfiler!
 • Og til den siste kommentaren om at jeg er avhengig av at folk skal like meg, og av respons; ja, det er nok sant at jeg er sånn til tider. Er ikke de fleste av oss det? Når man arbeider hardt og lenge med innlegg som får null respons så kan det være svært demotiverende. Og jeg vil si at jeg før ferien var lite motivert generelt… Dette er noe jeg vil øve på å bli bedre på, at min egen tilfredsstillelse er nok.
Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Amalie S

  Jeg gleder meg <3

  11. august 2017 at 11:02 am Reply
  • Caroline

   Aw, du er god!

   11. august 2017 at 11:04 am Reply
 • Ronja Marie

  Håper du poster noen dikt innimellom, selv om det ikke kom så høyt opp på lista! ?

  11. august 2017 at 11:28 am Reply
  • Caroline

   Du kan i alle fall følge @carolineskriver på Instagram for dikt <3

   11. august 2017 at 2:07 pm Reply
 • TTT

  Høres veldig bra ut dette, Caroline..
  Bare en ting jeg nettopp fant ut – det er at man kan få bloggen i bokform, google blogg til bok. Var virkelig ikke ille pris heller. For meg ga det mer motivasjon til å blogge for min del, sånn at jeg kan ha det i etterkant. Syns at bloggens innhold forsvinner når man må lese bakover, og det er det jo sjelden jeg gidder.

  12. august 2017 at 10:11 am Reply
  • Caroline

   Spennende, takk for tips!

   13. august 2017 at 9:51 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.