Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Hjemme fra ferie!

19. august 2017

[su_dropcap style=»simple»]V[/su_dropcap]i bestemte oss rett og slett for å dra hjem litt før vi egentlig skulle, så vi kom hjem i går. Med tanke på at formen min ikke har vært topp, og at det i tillegg fristet med en helg hjemme før hverdagen begynner igjen, så kjørte vi fra Oslo til Bergen i går morges. Det har vært en fin ferie, og jeg lover å skrive mer om det på bloggen etterhvert! Men akkurat nå er det godt å ha kommet hjem, det skal jeg innrømme. Det er noe med å stadig være på farten, og i tillegg ikke være en plass man føler seg helt hjemme. De fleste synes sikkert det er godt å komme hjem etter en lang ferie? Mio (katten vår) ble innmari glad for å se oss, og har egentlig hengt på oss som en klegg helt siden vi kom hjem. Det er alltid koselig når han er sånn, haha, men det varer sikkert ikke så lenge før han er tilbake til sitt litt ignorante seg selv igjen.

Jeg ser frem til å ta tak i hverdagen igjen fremover. I dag var jeg tilbake på Snapchat (heter carrosverden der), og det føltes naturlig og fint. Og jeg gleder meg til å sette meg ned med alle bildene og sånt som jeg har tatt på ferien, til å lage ny mat og nye oppskrifter, til å lese nye bøker, til å se alle YouTube-filmene som ligger og venter etter ferien, til å sette meg mer inn i politikk, til å begynne å svømme og generelt alt morsomt som skjer fremover. Krysser fingre og tær for at kroppen min lar meg gjøre alt jeg har lyst til, i alle fall det meste. Men da må jeg bare huske å roe ned litt inni mellom. Og det må du og, sant?

En ting som er litt kjipt er at kameraet mitt har bestemt seg for å slå seg vrang. Igjen! Jeg har hatt mange problemer med det faktisk… Så jeg vil ikke anbefale Olympus PEN til folk, men jeg kan anbefale Canon EOS på det sterkeste. Angrer ofte på at jeg solgte mitt. Får begynne å spare til et nytt kamera… Men uansett, det gjør at det er litt vanskelig å filme vlogger og sånt fordi lyden tuller det til. Skal prøve å finne ut av det, jeg vet mange av dere liker vlogger. Dere må gjerne følge meg på Snapchat så lenge, jeg vlogger på en måte der også.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • enlitenkoppte

  Jaaa, dere er hjemme! <3 Vi må finne på noe en dag!

  19. august 2017 at 8:07 pm Reply
  • Caroline

   Ja :D

   20. august 2017 at 8:43 am Reply
 • Martine

  «Borte bra men hjemme best» er et utrolig godt sitat, for det er så sant! Virker som dere har hatt en veldig fin ferie da <3

  19. august 2017 at 10:08 pm Reply
  • Caroline

   Absolutt :)

   20. august 2017 at 8:43 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.