Jeg gleder meg til tiden fremover

… Og aller mest til jul! Hva skjer med at jeg er så opptatt av julen for tiden? Jeg har en skikkelig sterk julefølelse, haha, veldig rart. Hva skjer med det? Vi er fremdeles i august! Er jeg alene om å føle det sånn? Uansett, her er en liste med det jeg gleder meg spesielt til fremover:

 • Skarp høstluft.
 • Høstprodukter og juleprodukter på Lush.
 • Pumpkin Spice Latte og Toffee Nut Latte på Starbucks.
 • Fargene om høsten.
 • Kjøligere netter.
 • Skjerf!
 • Varm sjokolade og te på kvelden.
 • Mye bra på TV.
 • Pledd og levende lys.
 • Å pynte hele leiligheten med jul.
 • Supper og gryter.
 • Kafé med venner.
 • Å gå ut i kald luft fra svømmehallen.
 • Den første snøen.
 • Bake til jul.
 • Lage julekalender.
 • Mange færre insekter (spesielt flått).
 • Fyr i peisen.

10 kommentarer om “Jeg gleder meg til tiden fremover

 1. Jeg gleder meg til høsten jeg også. Men ikke vinteren. Er ikke noe glad i snø i det hele tatt. Hehe. Og jula. Jeg ser bare stress i jul egentlig. Og savnet etter min mor blir så stort at jeg vil den skal gå fort forbi. Liker å se julen gjennom mitt barns øyne da. Det er jo litt fint.

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.