Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Ferietanker

4. august 2017

[su_dropcap style=»simple»]N[/su_dropcap]å har vi hatt ferie i én uke, og vi har vært på reisefot igjennom Norge siden lørdag. Landet vårt er vakkert, folkes. Det er ikke så mye mer å si om det. Og uansett hvor vi har dratt er det en eller annen fin butikk, et fint spisested, et fint museum, nydelige naturattraksjoner, fine bygninger osv. Jeg har tatt meg litt fri fra sosiale medier de siste dagene, så jeg føler at jeg henger etter på alt. Men det gjør egentlig ingenting. Det gir meg rom til å være med de jeg er glad i og til å tenke. Kroppen er veldig sliten, og jeg pusher den hardt nå for å få oppleve alt jeg vil. Må kanskje betale for det i etterkant, men det er nok uansett verdt det.

Jeg kjenner jeg savner å være mer personlig på bloggen. Jeg savner litt å skrive om psykiske helse, overvekt og slike ting. Men jeg sliter fordi jeg for det første ikke vil være en dårlig påvirkning på noen, og for det andre fordi jeg er redd for konsekvenser det vil få for meg selv og de rundt meg. Hva tenker dere om slikt? Om alle tier er vi kanskje enda mer alene?

Jeg setter forresten stor pris på deres deltagelse i denne spørreundersøkelsen. Jeg har laget den for å kartlegge bloggens fremtid, og du kan følge linken eller svare i skjemaet under her (mulig det ikke fungerer på mobil, så følg link der). Tusen takk på forhånd!

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

11 Comments

 • Amalie S

  Caroline jeg håper du begynner å dele vektreisen din igjen. jeg er sikker på at det blir en motivasjon både for deg og oss som sliter med vekten. Jeg elsket gjennomgangen din om hvordan det har gått fra måned til måned, oppskriftene med henvisning til hvor mange kalorier middagen er, ukeshandelen, challengene du dro oss med på, suppeukene dine, måneden uten sukker osv <3 Bloggen din og du er så unik. Det er så leit at du holder igjen fordi du er redd for å påvirke andre negativt. Jeg mener at det er helt feil å frata alle som sliter med fedme en arena til å dele og bli inspirert til å gå ned.

  4. august 2017 at 11:08 pm Reply
  • Caroline

   Jeg vet rett og slett ikke hva jeg tenker. Synes det å dele kalorier kan være skummelt, nettopp fordi jeg ikke aner hvem som leser bloggen min. Kaloritelling kan være en trigger for mange med spiseforstyrrelser, og det vil jeg ikke være med på å gjøre verre om du skjønner? Men kanskje det kan gå an å gjøre dette på en mer skånsom måte, der jeg ikke trenger å dele noe med kalorier eller vekt eller tall, men heller satser på å inspirere med mat og slikt?

   5. august 2017 at 8:25 am Reply
   • Amalie S

    Jeg skjønner. Du må iallfall ikke gjøre noe du ikke er komfortabel med. Jeg syntes du skal tenke litt på dette. En mer skånsom måte er kanskje veien å gå for deg. Jeg vet ikke hva du legger i det. Jeg føler at du har prøvd å inspirere med mat og slikt siden du skrev under sunnfornuftsplakten også, men vi kommer ikke inn på vektreisen din i det hele tatt lengre og det er ikke den samme inspirasjonen til å klare å gå ned som før.

    5. august 2017 at 12:10 pm Reply
    • Caroline

     Jeg har en del tanker om dette, kanskje jeg skal skrive et innlegg.

     5. august 2017 at 4:14 pm Reply
 • Valerie Jean

  Det å være personlig på blogg er så vanskelig. Eller lett. For min del prøver jeg å være forsiktig med hva jeg deler, fordi jeg har vært så usensurert tidligere. Problemet da er at kreativiteten får sperrer. Alt man legger ut på internett blir der for bestandig. Det er skummelt.

  5. august 2017 at 7:46 am Reply
  • Caroline

   Kjenner meg veldig mye igjen i det du skriver nå, kjenner det på akkurat samme måte. Jeg synes det er så skummelt, samtidig så mister jeg både motivasjon og kreativitet når jeg ikke «er meg selv».

   5. august 2017 at 8:22 am Reply
   • Valerie Jean

    Ja, vi må prøve å finne en god balanse.

    6. august 2017 at 7:43 am Reply
 • Samira

  Jeg synes at du skal tenke og vente litt dersom du er usikker på hva du ønsker å dele her inne fremover.
  Da er det nok bedre om du deler det du er komfortabel med; alt i fra hverdagslige innlegg, til artikler funnet på internett osv.

  Jeg har svart på spørreundersøkelsen din, men vil veldig gjerne nevne nok en gang at jeg personlig savner lydfilene du la ut tidligere, jeg savner også vlogger eller videoer om deg og faste spalter som en del av hva du publiserer. Kanskje nettopp faste spalter på bloggen hadde vært en god start? :-)

  Ønsker deg en fortsatt fin ferie <3 Ta vare på deg selv. Helsa først!

  5. august 2017 at 2:59 pm Reply
  • Caroline

   Takk for fin kommentar og fine tips!

   5. august 2017 at 4:14 pm Reply
 • Marie

  Jeg er så glad i bloggen din og måten du skriver på! Du må jo selvfølgelig finne en vei du føler er riktig for deg, men jeg likte veldig godt å lese innleggene om din vektreise, trening og mat.

  7. august 2017 at 6:29 am Reply
  • Caroline

   Tusen takk for kommentar <3

   7. august 2017 at 8:36 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.