Amatøren (meg) sin tale

23. august 2017

I dag kokte det litt for meg på Snapchat (jeg heter carrosverden der), på en bra måte. Jeg er enormt engasjert i at vi skal stemme ved valget 11. september (eller forhåndsstemme før 8. september), og jeg kan ikke få sagt nok hvor glad jeg er for at jeg lever i et demokrati der vi har mulighet til å stemme overhode. Og også det at vi har så utrolig mange forskjellige partier vi kan stemme på! Tenk at i USA, for eksempel, har de kun to partier… Men jeg skal ikke begi meg ut på det, jeg kan egentlig veldig lite om amerikansk politikk. Poenget er at det er viktig at vi stemmer, det er viktig at vi bryr oss. Håper du er enig med meg, og om ikke at du tar deg litt tid til å se min story. Jeg er overhode ingen ekspert, og det er mulig jeg bare babler, men jeg håper uansett at du stemmer ved årets valg.

Som jeg sier litt om i filmen kan du finne ut hvem du vil stemme på ved å f. eks lese på de forskjellige partienes hjemmesider, ta valgomater og følge med på valgsendinger på TV. Jeg sier også litt om å stemme blankt, og her er jeg kanskje litt for streng. Men det er uansett min personlige mening, og husk at om du føler for å stemme blankt kan det lønne seg å sjekke denne listen først. Det er innmari mange partier der ute. Til slutt vil jeg bare si at om du ikke vil stemme så fordømmer jeg deg selvfølgelig ikke! Alle må gjøre de valgene de mener er best, og jeg forstår at det er vanskelig å ta et valg. Men jeg vil bare at du tenker deg om en gang til først. Godt valg, alle sammen! Og sjekk hvor du kan stemme og forhåndstemme på denne siden.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Luisa - La Mar

  Da tror jeg Jane følger feil snappere, for omtrent alle jeg følger (personer) og i de fleste felleskontoene så ser jeg ekte og sminkeløse mennesker som viser både rufsete hår og rotete hjem.

  24. august 2017 at 11:21 am Reply
  • Caroline

   Så herlig!

   24. august 2017 at 12:04 pm Reply
 • Carina Behrens

  Bra video, og bra insj. Jeg aner ikke hva jeg skal stemme enda, men vet at jeg må gjøre det, eller i det minste stemme blankt om jeg ikke finner ut av det.

  24. august 2017 at 4:27 pm Reply
  • Caroline

   Håper du finner ut av det slik at du slipper å stemme blankt <3

   24. august 2017 at 4:40 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.