Å vente på energien

Jeg har ca. hundre planer for hva jeg har lyst å skrive på bloggen fremover, men jeg har bare ikke energien til å ta tak i det ennå. Det er bare slik det blir i noen perioder. Jeg har begynt på et innlegg om hva de forskjellige partiene sier om klima og miljø, men det å skrive et slikt innlegg er mye mer omfattende enn jeg først antok. Derfor tar det litt tid, men det kommer så snart jeg får energi.

I dag har jeg vært på et viktig møte som gikk bedre enn jeg hadde forventet, så det er bra. Ellers er det mye annet som skjer denne uken, jeg føler jeg er slengt inn i hverdagen igjen etter ferien. Men hverdag er fint, jeg liker rutiner og hverdag. Resten av august vil jeg bruke på å få ryddet og vasket hjemme, møte noen venner, svømme, gå tur, gå igjennom bilder og film fra ferien og sette opp planer for hva vi skal ha til middag fremover. Vi handlet for hele uken, og vel så det, i dag. Det er egentlig utrolig deilig å ha gjort det! Det blir mye vegetarmat fremover, og det liker jeg godt. Jeg kjøpte også norske epler, moreller, sukkererter og plommer. Det er godt å ha noe slikt å kose seg med på kvelden.

Eller så jeg hele sesongen av Atypical på Netflix på en kveld, og likte den ganske godt. Jeg synes den gir et ganske godt bilde av autisme, slik det kan være for mange. Har du sett den?

6 kommentarer om “Å vente på energien

  1. Gleder meg til innlegget ditt de ulike meningene, kjekt at du tar det opp! Og har sett Atypical også, likte den også! :-)

  2. Nei, har ikke sett den. Kjenner meg godt igjen i det å ville blogge, bare ikke ha energi til det. Du har energi til mye annet, så bra!!

    Høres fantastisk ut med vegetarmat. Lyst til å dele oppskriver, når du får mer bloggeenergi?

    Ønsker deg en fin uke videre.

  3. Kjenne meg veldig igjen i detta. Eg vil og vil men enrgien og inspirasjonen eller viljen te å skapa e heilt vekke. Syns det e grusomt. Håpe du får ei fin uka søta. Klem

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.