Å vente på energien

22. august 2017

Jeg har ca. hundre planer for hva jeg har lyst å skrive på bloggen fremover, men jeg har bare ikke energien til å ta tak i det ennå. Det er bare slik det blir i noen perioder. Jeg har begynt på et innlegg om hva de forskjellige partiene sier om klima og miljø, men det å skrive et slikt innlegg er mye mer omfattende enn jeg først antok. Derfor tar det litt tid, men det kommer så snart jeg får energi.

I dag har jeg vært på et viktig møte som gikk bedre enn jeg hadde forventet, så det er bra. Ellers er det mye annet som skjer denne uken, jeg føler jeg er slengt inn i hverdagen igjen etter ferien. Men hverdag er fint, jeg liker rutiner og hverdag. Resten av august vil jeg bruke på å få ryddet og vasket hjemme, møte noen venner, svømme, gå tur, gå igjennom bilder og film fra ferien og sette opp planer for hva vi skal ha til middag fremover. Vi handlet for hele uken, og vel så det, i dag. Det er egentlig utrolig deilig å ha gjort det! Det blir mye vegetarmat fremover, og det liker jeg godt. Jeg kjøpte også norske epler, moreller, sukkererter og plommer. Det er godt å ha noe slikt å kose seg med på kvelden.

Eller så jeg hele sesongen av Atypical på Netflix på en kveld, og likte den ganske godt. Jeg synes den gir et ganske godt bilde av autisme, slik det kan være for mange. Har du sett den?

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Lillian

  Gleder meg til innlegget ditt de ulike meningene, kjekt at du tar det opp! Og har sett Atypical også, likte den også! :-)

  22. august 2017 at 8:13 pm Reply
  • Caroline

   Så bra, takk for kommentar <3

   22. august 2017 at 9:00 pm Reply
 • Anne-Helene

  Nei, har ikke sett den. Kjenner meg godt igjen i det å ville blogge, bare ikke ha energi til det. Du har energi til mye annet, så bra!!

  Høres fantastisk ut med vegetarmat. Lyst til å dele oppskriver, når du får mer bloggeenergi?

  Ønsker deg en fin uke videre.

  23. august 2017 at 10:04 am Reply
  • Caroline

   Har store planer om å dele litt oppskrifter, ja <3 Takk for kommentar! <3

   23. august 2017 at 10:36 am Reply
 • Milla

  Kjenne meg veldig igjen i detta. Eg vil og vil men enrgien og inspirasjonen eller viljen te å skapa e heilt vekke. Syns det e grusomt. Håpe du får ei fin uka søta. Klem

  23. august 2017 at 12:10 pm Reply
  • Caroline

   <3 Trist å høre! Håper virkelig den kommer tilbake. Klem!

   23. august 2017 at 1:03 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.