Vil bare si et par ting

25. juli 2017
 • Jeg har ikke helt funnet meg til rette på YouTube, og vet ikke helt om det er meg. Skal vurdere fremover hva jeg ønsker å gjøre, men vil nok uansett legge ut videoer i ny og ne. Jeg synes YouTube er en vanskelig plattform, spesielt fordi jeg får omtrent null respons. Og sånn sett er det veldig vanskelig å vite hva jeg skal lage, fordi jeg vil ha en kanal som kan være til nytte for folk. Det er ennå svært vanskelig for meg å være foran kamera, jeg blir liksom ikke komfortabel og vant med det. Kanskje det rett og slett ikke er for meg? Tenker at jeg ikke helt gir slipp, skal prøve litt til før jeg “gir opp”.
 • Når vi snakker om respons så er det omtrent ingen respons her på bloggen heller for tiden. Folk er nok i feriemodus (forståelig nok), og kanskje jeg ikke har skrevet ting som engasjerer heller. Jeg vet ikke. Men bloggen er uansett, og kommer alltid til å være, mitt fristed. Så her vil jeg skrive og poste det jeg selv ønsker uten å tenke så alt for mye på hva andre vil lese. Om jeg skulle gått for hva majoriteten av hva unge mennesker ønsker å lese om hadde nok sminke, skjønnhet, sunn livsstil, mote og slikt vært høyere prioritert, haha.
 • Nå tar jeg og bloggen straks ferie frem til slutten av august, så det kommer til å bli stille fra meg her inne. Har jeg ferie så gir det mening for meg å virkelig være tilstede i det jeg opplever. Men jeg kommer til å legge ut litt bilder på Instagram (carolinesverden heter jeg der) og åpne den private snapchatkontoen min for de av dere som ønsker å følge oss på turen (icarroi heter jeg der). Håper dere alle har det fint, om dere har hatt ferie, har ferie eller skal ha ferie. Klem!
Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

12 Comments

 • Tine Katrine

  Tok meg vel et år før jeg begynte å trives foran kamera. Men jeg syntes jo det var gøy og spennende for det om, selv om det var helt grusomt å se seg selv på video i begynnelsen.

  25. juli 2017 at 12:58 pm Reply
  • Caroline

   Synes du er superflink foran kamera :)

   25. juli 2017 at 1:09 pm Reply
 • Hedda

  Hei, jeg leser og subscriber på youtuben din og foretrekker absolutt det du skriver om fremfor mote og skjønnhet og sånt. Ha en fin ferie da!

  25. juli 2017 at 3:51 pm Reply
  • Caroline

   Det er innmari godt å høre, takk!

   26. juli 2017 at 9:08 am Reply
 • nocturnalmistakes

  Riiiiktig gooood ferie! Skal prøve å holde på godværet til dere passerer her i Trøndelag :D

  25. juli 2017 at 10:31 pm Reply
  • Caroline

   Yei!

   26. juli 2017 at 9:08 am Reply
 • Caroline

  Jeg ser også på filmene dine! Beklager at det er dårlig med respons fra min kant, men jeg setter stor pris på den. Liker dine gode tips om alt fra mijlø og helse til hva du liker å gjøre. Tusen takk!

  27. juli 2017 at 2:50 pm Reply
  • Caroline

   Tuuuuusen takk! Nå ble jeg glad!

   28. juli 2017 at 9:43 am Reply
 • Vinterblomst

  Ønsker deg en riktig god ferie, Caroline! Gleder meg til du er tilbake med nye innlegg. Jeg tenker det er fint at dette er ditt fristed, og at du skriver om det du føler for, ikke bare det majoriteten kanskje ønsker å lese om. Det er nok av de som skriver om mote, sminke og skjønnhet – og det er ikke spesielt interessant om jeg skal være ærlig. Jeg liker bloggen din, og hvordan du skriver om et stort spekter av temaer. Fortsett slik! Gjør det du føler er riktig for deg, enten det er YouTube eller ikke. Jeg synes det er veldig artig å se på videoene dine, men det viktigste er at du gjør det du trives best med. Enten det er å uttrykke deg gjennom bilder, tekster eller video.

  :-)

  29. juli 2017 at 12:50 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk for fin kommentar!

   2. august 2017 at 5:30 pm Reply
 • Amalie S

  Bloggen din ga meg utrolig mye motivasjon tidligere, i forhold til at vi fikk følge vektnedgangen din. Jeg har aldri vært borte i en blogg som har vært så inspirerende som din. Men etter at du skrev under sunnfornuftsplakaten, føler jeg at du ble mye mer vag og holdt mye tilbake ift. vektreisen din og litt av poenget for min del har forsvunnet. Jeg titter fremdeles innom bloggen din, men ikke like ofte og det er litt av grunnen til at jeg ikke har vært flink med tilbakemeldinger. Men vet du, jeg skal bli flinkere <3

  1. august 2017 at 2:33 pm Reply
  • Caroline

   Jeg kan forstå ditt syn, men du forstår kanskje litt hvorfor jeg holder tilbake også? Takk for kommentar <3

   2. august 2017 at 5:31 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.