Status

17. juli 2017

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg føler det nå er en stund siden jeg har skrevet et statusinnlegg her inne på bloggen, så tenkte det kunne passe seg nå. Håper du har det bra, hvor enn du er. Det hadde vært morsomt om du vil legge igjen en kommentar om hva du gjør i sommer. Er du på ferie, skal du på ferie, skal du være hjemme eller kanskje du arbeider? Uansett så håper jeg du har en fin sommer. Jeg legger ved noen mobilbilder fra hvor jeg har oppholdt meg mye i det siste; i skogen og ved havet.

 • Jeg gleder meg maks til å se sesongstart av Game Of Thrones i kveld. Iiiih, det blir innmari spennende! Og når jeg likevel skal kjøpe meg litt tid på HBO Nordic, så tenkte jeg å se noen andre serier der i samme slengen. Om du har noen tips så del dem gjerne. Jeg har allerede The Handmaid’s Tale og Westworld på listen. Ellers ser jeg på Grace and Frankie på Netflix om dagen, synes den er helt grei underholding men ikke det beste jeg har sett.

 • Nå er det to små uker igjen til vi skal ta sommerferie, og om du ikke har fått det med deg skal vi kjøre fra Bergen og opp til Harstad (der min familie bor). Planen for ruten har jeg allerede lagt ut her på bloggen, men det er godt mulig vi endrer litt på den. Vi har for eksempel booket oss inn på noen hoteller i Lofoten og på Andøya, sånn i tilfelle vi heller vil det enn å kjøre helt opp til Nordkapp. Det er greit å se an været og formen vår, for å kjøre til Finnmark er innmari langt. Jeg gleder meg uansett veldig til turen! Har kjøpt abonnement hos Fabel og har planlagt å høre noen lydbøker i bilen.

 • I helgen gikk min kjære tante brått bort, og selvom vi ikke har fått sett så mye til hverandre i livet så var det uendelig trist. Hun har virkelig vært et stort forbilde for meg, og veldig mange andre. Hun fikk feiret sin 50-års dag sammen med alle hun var så glad i kvelden før, og det tenker jeg må være en fin avslutning på livet. Nå kjenner jeg veldig på at jeg må ta vare på de rundt meg og det livet jeg har fått.

 • Jeg har kjøpt meg noen lerreter og et sett med akrylmaling, fordi jeg har lyst å begynne å male litt. Jeg har aldri vært spesielt flink til å hverken tegne eller male, men hva så? Det blir sikkert gøy å male uansett.

 • Jeg har sluttet å bruke Snapchat-kontoen min, @carrosverden. Det var egentlig en ganske vanskelig avgjørelse å ta fordi jeg har blitt så glad i mange av følgerne mine. Men jeg følte at det rett og slett var noe jeg måtte gjøre for min egen helse. Det har rett og slett blitt for mye for meg med alle sosiale medier og inntrykk, pluss at det er svært krevende å hele tiden være «på». Når jeg ikke klarer å gjøre ting «halvveis» er det bedre for meg å kutte helt av. Dessuten har jeg kjent på at det å være personlig på sosiale medier kan være belastende på helsen, på tross av at jeg har fått mest fine og hyggelige tilbakemeldinger. Akkurat nå føles det å kutte ut Snapchat som den riktige avgjørelsen, men jeg følger fremdeles med på venner, familie og noen andre på en privatkonto jeg har. Også bruker jeg Instagram (jeg heter @carolinesverden der) mer aktivt, og jeg har blitt mer og mer glad i Instastories.

 • Jeg har vært skikkelig flink til å spare penger de siste månedene, og det er jeg innmari stolt av! Når sant skal sies har jeg aldri vært superflink med å spare, så dette er en litt ny (men veldig deilig) opplevelse. Jeg er også mye mer bevisst på hva jeg bruker pengene mine på, og om det virkelig er noe jeg vil investere i.

 • Jeg skal på Gabrielle-konsert i november, yei! Var på den forrige konserten hennes her i Bergen også, og det var helt konge. Hun er helt fantastisk på scenen.

 • Det er så viktig for meg å komme meg ut nå for tiden. Og selvom kroppen min ikke alltid spiller på lag med meg, så vet jeg hvor godt det gjør mentalt å gå i skogen eller ved havet. Føler meg heldig som har slike naturressurser i nærheten. Så nå går jeg tur omtrent hver eneste dag, så langt kroppen min klarer.

 • Jeg og Jørgen skal begynne å svømme fast en gang i uken. Det siste året har jeg ikke kunne trent som jeg har ønsket pga. sykdom, men jeg tenkte at å svømme er en god vei tilbake til der jeg var. Det er en treningsform jeg føler meg trygg i, og som også er lite belastende for kroppen. Dette spesielt med tanke på oss som er overvektig. Pluss at det er en treningsform som trener mange muskler i hele kroppen, og at jeg elsker å svømme under vann. Under vann føler jeg at tiden står stille, på en bra måte.

 • Sommeren lar vente på seg her i Bergen. I juni var det nedbørsrekord og det har ikke vært en kaldere juli på 20 år. Litt småkjipt, men jeg prøver å gjøre det beste ut av det. Når det først kommer en soldag så benyttes den godt, for å si det sånn. Og jeg føler at jeg må få badet i alle fall en gang i havet før sommeren er over!

 • Vi har blitt bedt i 85-årsdag på Solstrand hotell i november, og jeg gleder meg skikkelig. Har alltid drømt om å dra dit!

 • Jeg har begynt å sette meg litt inn i hva jeg ønsker å stemme på når det blir Stortingsvalg til høsten. Det jeg ser etter er hvem som har de beste løsningene på de tingene jeg bryr meg om. Jeg tenkte å skrive litt mer om valget etter sommerferien, og ta for meg noen tema og hva de forskjellige partiene mener om dem.

 • Jeg har klart lesemålet mitt for året, allerede! Målet var på 24 bøker, og jeg har nå lest 28. Det er jeg skikkelig glad for, har savnet lesegleden!

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

9 Comments

 • Ronja Marie

  Dette var et skikkelig koselig innlegg!
  Håper du legger ut mye på instagram og bloggen om Norgesferien ? ser frem til å lese innlegget om politikk, holder selv på å undersøke hvem som skal få min stemme.
  Håper du får en fin dag, Caroline❤️

  17. juli 2017 at 9:11 am Reply
  • Caroline

   Å, tusen takk! Skal prøve å legge ut masse fra turen <3 Håper du får en nydelig dag du også!

   17. juli 2017 at 9:14 am Reply
 • RuthSofie

  Vi har nettopp kommet hjem fra campingferie på sørlandet. Har vært såå deilig med litt sol og varme :) Her i Bergen er det jo bare regn, regn og regn.. Lill trist, men ikke så mye å gjøre med det. Jeg er gjerne med på male-kveld hvis du vil ha selskap :) Er ikke noe særlig flink jeg heller, men er veldig kjekt uansett.

  17. juli 2017 at 9:17 am Reply
  • Caroline

   Ja, vi må ta en malekveld! Håper solen titter litt innom i løpet av de neste ukene. Ser bra ut på onsdag <3

   17. juli 2017 at 9:18 am Reply
 • Carina Behrens

  Så mange flotte bilder, den skogen du går i ser jo SÅ fin ut. Skjønner godt at du går der mye. Skulle ønske jeg hadde en skog i nær beliggenhet, men må i hvert fall ta t-bane eller buss et stykke for å finne det.

  Når er det dere skal kjøre til Lofoten egentlig? Vi skal jo også dit, og vi reiser også om to uker :-)

  17. juli 2017 at 10:04 am Reply
  • Caroline

   Ja, jeg føler meg veldig heldig med mange skogmuligheter. Bergen er fin sånn sett <3

   Hvis vi drar til Lofoten i stedet for Finnmark så drar vi dit 7. august. Enn dere?

   17. juli 2017 at 10:07 am Reply
 • Marie Ulvund

  Dette var et fint innlegg, det er så mye jeg vil kommentere på her!
  Først så kondolerer jeg så mye med tanten din. Det er alltid tristest når noen går bort så alt for tidlig <3
  Svømming er utrolig morsomt, så jeg håper dere kommer til å like det!
  Gleder meg enormt til å se dine bilder fra biltur i Norge! :D
  Du er veldig savnet på Snapchat! Savner å se deg, og fineste Mio! Håper det kan bli et alternativ å komme tilbake i fremtiden. Jeg har vært litt sent ute med Snapchat egentlig, og føler at det er først nå at jeg har funnet mange herlige folk å følge, samtidig som jeg endelig har opprettet min egen offentlige konto!

  17. juli 2017 at 10:08 am Reply
  • Caroline

   Å, tusen takk for at du likte innlegget <3 Og takk for at du savner meg på Snapchat <3 Kanskje jeg kommer tilbake en dag, hvem vet. Jeg har i allefall begynt å følge deg på den private kontoen min, gleder meg til å følge deg videre :) Jeg bruker den ikke så mye, men bruker Instastories litt :)

   17. juli 2017 at 10:24 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.