Oversikt: TV-serier jeg har sett

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]ette innlegget er en oversikt over ca. alle TV-serier jeg har sett, og jeg har rangert dem etter hvor godt jeg likte dem. Vil si at alt under tre stykker▲ ikke var verdt å ta en titt på for meg, og de som har fått tre stykker▲ er helt grei underholding, men ikke akkurat bra. Det vil bli oppdatert etterhvert som jeg ser flere, og serier kan bytte plass etter at jeg har sett flere sesonger. Tips til nye serier tas imot med takk! PS: har valgt å ikke ta med skandinaviske serier (Skam, Lillyhammer, Rita, Broen og Solsidan er anbefalt) og barneserier (Pokémon er anbefalt), for da blir det rett og slett for mye på listen. Har også utelukket realityserier, det er for det meste drama/thriller/krim/komedie/fantasy/sci-fi her.

▲▲▲▲▲▲

 • Game of Thrones.
 • Doctor Who.

▲▲▲▲▲△

 • Orphan Black.
 • Orange is the New Black.
 • Grey’s Anatomy.
 • Modern Family.
 • The Big Bang Theory.
 • Supernatural.
 • Stanger Things.
 • Friends.
 • This Is Us.
 • Master Of None.
 • Heroes.
 • Desperate Housewifes.

▲▲▲▲△△

 • Jane the Virgin.
 • Glee.
 • Girls.
 • Broen.
 • Lost.
 • Breaking Bad.
 • Prison Break.
 • Sherlock.
 • In Treatment.
 • Smallville.
 • The Returned (franske versjonen).
 • Top Of the Lake.
 • Unbreakable Kimmy Schmidt.
 • Gilmore Girls.
 • 3%.
 • The Adventures of Sinbad.
 • Grace and Frankie.
 • New Girl.
 • Atypical.
 • Big Little Lies.
 • The Good Place.

▲▲▲△△△

 • Pretty Little Liars.
 • American Horror Story.
 • Big Little Lies.
 • Sex and the City.
 • That 70s Show.
 • 24.
 • Gossip Girl.
 • Drop Dead Diva.
 • Scrubs.
 • Jericho.
 • MacGyver.
 • Heroes Reborn.
 • Ugly Betty.
 • Home And Away.

▲▲△△△△

 • Full House.
 • Wet Hot American Summer.
 • 7th Heaven.
 • What I like About You.

▲△△△△△

 • 13 Reasons Why.
 • Two and A Half Man.

Foto: Jens Krueter.

18 kommentarer om “Oversikt: TV-serier jeg har sett

 1. Breaking Bad er 4 og Better Call Saul er 2?? Der har vi nok helt forskjellig smak, haha. Better Call Saul er en av de beste TV-seriene jeg noengang har sett, sammen med Breaking Bad selvfølgelig (som tar seg veldig opp i sesong 3, trodde den var kjedelig i begynnelsen)… Uansett, er ikke så farlig det, men måtte bare kommentere :P

  1. Skal nok sies at jeg kun har sett ca. fire-fem episoder at Better Call Saul. Kanskje jeg skal gi den serien en ekstra sjanse :)

  2. Faktisk, med nærmere ettertanke, så tror jeg at jeg tar den av listen og ser på nytt før jeg legger den inn igjen :)

   1. åh, var ikke meningen å gi deg dårlig samvittighet! :3 Husker at jeg så den første episoden av Better Call Saul og syntes ikke noe særlig om den, men så noen år senere prøvde jeg meg på den igjen og da syntes jeg den var skikkelig bra og fengende… Den er litt treig i starten da, men tar seg veldig godt opp etter hvert. Anbefaler å gi den en ekstra sjanse! :)

    Ellers ville jeg bare si at jeg har fulgt deg lenge nå, helt siden du bestemte deg for å forandre kosthold og sånt, og du er en av mine favorittblogger :)

 2. Den største overraskelsen på listen for min del var Better Call Saul! Her i huset elsker vi BCS, men det kan jo være at de elementene vi digger, er nettopp det som ødelegger for deg. Men vi har noe til felles: 17. juli er merket i kalenderen for å si det sånn.

  1. Skal nok sies at jeg kun har sett ca. fire-fem episoder at Better Call Saul. Kanskje jeg skal gi den serien en ekstra sjanse :)

  2. Faktisk, med nærmere ettertanke, så tror jeg at jeg tar den av listen og ser på nytt før jeg legger den inn igjen :)

 3. Morsomt å lese! :D En av mine desidert favorittserier er nok Lost – I love it! En annen serie jeg anbefaler er Carnivale, det er kun to sesonger med 12 episoder i hver sesong. Kjempebra!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.