Miljøvennlige og veganske tips

9. juli 2017

[su_dropcap style=”simple”]G[/su_dropcap]og søndag alle mine fine lesere! I dag har jeg laget en film der jeg tipser om ting og tang som er miljøvennlig og/eller veganske. Håper dere liker videoen! Gi meg gjerne en kommentar om du vil ha mer slikt i fremtiden (eller har forslag til noe annet du vil jeg skal lage video eller blogginnlegg om). Jeg har linket til produktene under videoen min på YouTube, så bare trykk her for å komme dit. Blir også utrolig glad om du vil abonnere på kanalen min samtidig, det gjør du ved å ha en bruker på YouTube og så ved å trykke på den røde abonner-knappen.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • HunMedSauene

  Ååh, dette er så fint!
  Har alltid vært så opptatt av de “store” tingene man kan gjøre for miljøet, men jeg blir mer og mer bevisst på de små tingene også. Dette er enkle ting som alle kan gjøre, men som kanskje ikke alle vet om, derfor tror jeg at videoer som dette er veldig bra for verden! :)

  9. juli 2017 at 8:24 pm Reply
  • Caroline

   Takk for det <3

   10. juli 2017 at 8:33 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.