Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Guide til spisesteder i Bergen

5. juli 2017

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]et er nå nesten to år siden jeg skrev innlegget «Den store guiden til Bergen», og det er fremdeles et av de mest leste innleggene på bloggen. Men mye skjer med spisesteder på to år. Noen legger ned, noen åpner og sånn er det. Derfor tenkte jeg å lage en ny guide, kun til spisesteder denne gangen. Her er de spisestedene jeg mener er verdt et besøk i Bergen.

Fine dining/eksklusive restauranter

Rimelig mat

Burger

Kafé

Skandinavisk/europeisk

Italiensk

Asiatisk

Sjømat

Annet

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Milla

  NAM. Hvis eg noen gong befinne meg i Bergen by ska eg definitivt prøva meg på noen av dessa stedene ;)

  6. juli 2017 at 11:47 am Reply
  • Caroline

   ;)

   6. juli 2017 at 12:57 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.