Grønne tider

2. juli 2017

[su_dropcap style=»simple»]B[/su_dropcap]loggen har blitt grønn, til ære for sommeren og alt det grønne som omkranser oss for tiden. Vi befinner oss i juli, sommerens midtpunkt på mange vis. Jeg liker ikke at tiden går så fort. Det er så mye, og samtidig så lite, som jeg har ønsker om å gjøre i juli. Det finnes alltid en haug bøker jeg har lyst til å komme meg igjennom, selvom jeg forsøker å la være å stresse med lesingen. Jeg har også et ønske om å begynne å male. Maling er noe jeg aldri har drevet med, men som jeg har veldig lyst til å prøve meg på. Mest som en slags terapeutisk aktivitet for å gi uttrykk til tankene. Jeg vil også skrive mye mer enn jeg gjør per i dag, mest for meg selv. Og jeg vil utsette meg selv for færre inntrykk, fordi jeg inntar for mange inntrykk per i dag til at jeg kan klare å prosessere alt. Høres kanskje merkelig ut for mange, men slik er realiteten.

Dessuten vil jeg bli flink til å innta en posisjon i livet der jeg kan nyte det gode som skjer. Å kysse mannen min, at katten stryker seg inntil beina, at solnedgangen ser ut som en fargeeksplosjon, at tantebarn lærer å snakke, at solen skinner, at havet bruser og at god musikk lages. At jeg lever i et land som per dags dato ikke er i krig, og som i tillegg er styrt av demokrati. Dere vet, de tingene som faktisk betyr noe for meg når alt kommer til alt.

Foto: Darren Coleshill.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

8 Comments

 • Mathilde Nicoline

  Dette var fint :)
  Jeg blir selv også overveldet av alt jeg har lyst til og klarer ikke helt å slappe av når jeg trenger det. Hvordan tenker du at du skal utsette deg for mindre uttrykk? Synes det er interessant og muligens noe jeg vil prøve meg litt på også. God mandag i morgen :):)

  2. juli 2017 at 8:49 pm Reply
  • Caroline

   Takk :)

   Jeg tenker jeg rett og slett må stoppe en del kanaler der inntrykkene kommer, spesielt i sosiale medier og slikt.

   2. juli 2017 at 8:55 pm Reply
   • Mathilde Nicoline

    Liker sånn du tenker, tror alle(vi/jeg) har godt av det!

    3. juli 2017 at 11:38 am Reply
    • Caroline

     <3

     3. juli 2017 at 5:41 pm Reply
 • Marte

  Jeg liker designet på bloggen nå :)

  3. juli 2017 at 1:32 pm Reply
  • Caroline

   Takk <3

   3. juli 2017 at 5:40 pm Reply
 • Luisa - La Mar

  Så utrolig fin farge! Bloggen din ser sommerlig og sart ut, liker det :)

  3. juli 2017 at 6:41 pm Reply
  • Caroline

   :D

   3. juli 2017 at 9:09 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.