Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Lisa

  Jeg har ennå ikke ferdig med gen 1 liksom … ha ha

  6. juni 2017 at 1:59 pm Reply
  • Caroline

   Haha, jeg spiller litt hver dag så da kommer det naturlig ;) pluss at det er ikke mange uker siden jeg fullførte GEN 1.

   6. juni 2017 at 2:02 pm Reply
 • Gitte

  Oi! Så mange du har – gøy! Her gjenstår veldig mange! Spilte sist Pokémon Go på vei frem og tilbake fra Forskningsparken under masterinnspurten. Følte jeg måtte unne meg noe lystbetont og useriøst i den perioden! Tror jeg skal ta opp tråden igjen når været blir finere – er så vanskelig med touchskjerm i regnet.

  6. juni 2017 at 9:24 pm Reply
  • Caroline

   Lykke til :D

   6. juni 2017 at 9:39 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.