Featured Video Play Icon

Ny vlogg + litt tanker om video

4. juni 2017

Ny vlogg igjen, dere. Jeg synes det er morsomt å prøve meg på video og redigering og alt som hører med for tiden. Det kommer nok ikke video hver dag i fremtiden, men jeg tenker jeg filmer og poster når jeg føler jeg har lyst (og nå har jeg ofte lyst, haha). Jeg ser veldig mange ting jeg kan bli bedre på når det kommer til video. Blant annet må jeg bli flinkere på å holde kameraet mer i ro, korte ned på filmklippene når jeg redigerer og det er mye som kan gjøre på lyd. Kan også garantert lage litt mer spennende innhold, haha. Men som alt annet i livet så er dette en prosess.

Noen av dere lurte på hva jeg redigerer i, og jeg redigerer i iMovie (redigeringsprogrammet som automatisk følger med en Mac når du kjøper den). Jeg filmer med mobilen (iPhone SE) og kameraet mitt (Olympus PEN E-P5), og jeg orker ikke å legge mye penger i dette nå. Det skal bare være gøy. Jeg blir forresten innmari glad om dere som har litt kunnskap om YouTube og video har lyst å legge igjen noen tips i kommentarfeltet. Har dere en link til en plass det er fint å lære? Eller noen insider-tips?

Du kan abonnere på YouTube-kanalen min ved å trykke her og på den røde abonner-knappen. Jeg blir helt seriøst så uendelig glad for alle abonnenter jeg får!

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

Jeg blir superglad for en kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.