Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Tirsdagstips #63

27. juni 2017
Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Luisa - La Mar

  Den artikkelen om samisk kultur leste jeg for noen dager siden, det er noe som interesserer meg veldig og føler jeg har en slags tilknytning til den samiske kulturen bare fordi jeg identifiserer meg med dem fordi jeg er «annerledes» og selvsagt på grunn av mine urfolk-røtter. Jeg syns bare det er så innmari vondt å tenke på hvor mye samer blir diskriminert i sitt eget land, der de hører hjemme. Og slik er det jo for urfolk i store deler av verden, virkelig tragisk.

  3. juli 2017 at 8:54 pm Reply
  • Caroline

   Ja, helt enig. Selv var min bestefar samisk, og jeg kjenner på det jeg og.

   3. juli 2017 at 9:09 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.