Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Komplekser

10. juni 2017

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]enne videoen er et nytt kapittel i mitt liv kjenner jeg. Jeg har aldri filmet meg selv slik før… Rett frem, uten å speilvende noe. Så det at jeg sjeler og hvordan jeg ser ut blir så åpenlyst og nakent. Men jeg kjenner at jeg trenger å øve meg på dette, det er viktig for meg. Jeg vil kjenne at jeg er bra nok som jeg er, fordi om at jeg er overvektig og jeg sjeler. Håper dere også får noe ut av videoen, og at dere vil abonnere på kanalen min om det er interesse for det. God lørdagskveld!

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

18 Comments

 • Marie Ulvund

  Jeg vet godt hvordan det er å føle at man bør gjemme seg bak bilder. Og dette høres sikkert merkelig ut, men jeg føler ikke at jeg ser noen forskjell på deg i denne videoen og andre videoer, bilder, og snapper du lager, om du skjønner? Du ser like flott ut som alltid, og det viser vel kanskje at man, ja, kan jo prøve å virke annerledes enn man er ved å bruke forskjellige kameravinkler og sånn, men i det store og hele ser man vel ut som man ser ut! Håper ikke de hørtes feil ut, det menes på en bra måte, altså!

  Jeg synes uansett du er modig som lagde denne videoen, som var åpen og filmet deg selv rett frem uten å føle at du må endre på hvordan du ser ut. Du er tøff og veldig flott! <3

  10. juni 2017 at 5:24 pm Reply
  • Caroline

   Aw, det gjorde veldig godt at du sa det! Tusen takk <3<3<3<3

   10. juni 2017 at 5:46 pm Reply
 • Kine

  Jeg ville bare titte innom og si at jeg liker det nye videoprosjektet ditt skikkelig godt! <3 Du klarer å gjøre det low key, ærlig og fint. Jeg har hvertfall fulgt deg på YouTube og venter på flere glimt fra hverdagen din.
  Jeg er enig med kommentaren over – du ser veldig lik ut, og det er positivt. Ikke gjem deg bort, du fortjener å blomstre akkurat sånn som du er, for du er god nok! <3

  Føles nesten rart å legge igjen en kommentar, for jeg har fulgt deg litt av og på i så mange år nå, men jeg har vært en av de stille folkene som ikke har sagt særlig mye. Men så tittet du frem med SnapKollektivet-konseptet og YouTube også ble du liksom en naturlig del av "internettlivet" mitt igjen.

  Du er bra!

  10. juni 2017 at 7:01 pm Reply
  • Caroline

   Å, tusen takk for en så nydelig kommentar Kine! Så utrolig koselig at du tok deg tid til å skrive den :) Det setter jeg umåtelig stor pris på, tusen takk!

   10. juni 2017 at 7:58 pm Reply
 • Renate

  Du er MER enn bra nok, kjære Caroline! <3 Jeg synes du er utrolig vakker!

  10. juni 2017 at 7:01 pm Reply
  • Caroline

   Å, samme til deg fine Renate <3 Tusen takk!

   10. juni 2017 at 7:58 pm Reply
 • enlitenkoppte

  ÅRH DU ER SÅ NYDELIG! Jeg blir bare stolt av å se denne videoen, du er så tøff! Og du har helt rett, du ER kul fordi du er akkurat sånn som du er ❤️

  10. juni 2017 at 7:05 pm Reply
  • Caroline

   Åååå, takk Silje! <3 Omg, jeg er heldig som har deg som venn!

   10. juni 2017 at 7:58 pm Reply
 • Maria

  Flott video! Det er modig og sterkt!

  10. juni 2017 at 8:15 pm Reply
  • Caroline

   Takk <3

   10. juni 2017 at 8:39 pm Reply
 • June

  Applaus til deg for å ta steget ut av komfortsona! Jeg ser ikke mange vlogger, er ikke så sykt interessert i det vanligvis, men denne var kjempefin. DU er kjempefin!

  10. juni 2017 at 9:42 pm Reply
  • Caroline

   Aw, tusen takk <3

   11. juni 2017 at 9:44 am Reply
 • Samira

  Dette syntes jeg var rørende, rett og slett. For du har fortalt om det flere ganger, at denne skjelingen faktisk er et kompleks og en utfordring for deg. Det er så innmari innmari INNMARI tøft gjort av deg å trosse både komplekser og usikkerhet – og lage en video!!

  Fy søren du imponerer altså. Caroline, jeg er stolt av deg!

  10. juni 2017 at 10:23 pm Reply
  • Caroline

   Å, taaaakk! <3<3<3<3

   11. juni 2017 at 9:45 am Reply
 • Gitte

  Heia, heia! Enig med deg – er så nyttig å utfordre komfortsonen i blant!

  Forresten er det ganske mye spennende lesning om selfies, speilbilder og oppfattelse av andres og eget utseende. Som mennesker blir vi som oftest eksponert for vårt eget speilbilde – og det vi blir eksponert for ofte, liker vi bedre. Dette har nok Snapchat plukket opp på – og beholdt selfiene speilvendt slik at det samsvarer med den fremstillingen av utseendet vårt som vi foretrekker og har begynt å oppfatte som vårt faktiske utseende. Ansikter er jo assymmetriske, og da blir det veldig rart for oss når halvdelene blir «stokket om». Men for andre som kjenner oss personlig blir det omvendt: De blir eksponert for utgaven som ikke er speilvendt, og dermed vil de også foretrekke denne utgaven.

  Hjernen er fascinerende!

  https://www.google.no/amp/s/www.theatlantic.com/amp/article/359567/

  10. juni 2017 at 11:27 pm Reply
  • Caroline

   Haha, ja! Det er faktisk veldig fascinerende. Jeg har alltid vært fullstendig overbevist om at speilvendte bilder av meg er ti tusen ganger finere. Haha.

   11. juni 2017 at 9:47 am Reply
 • Silje

  Enig med alle som har kommentert over meg her! Synes du er modig, for komplekser er ikke lett å fortelle om.. Komplekser er unødvendig, for vi er alle god nok! Likevel henger det ved oss.. Bra steg i riktig retning for å omfavne oss selv som vi er ?

  11. juni 2017 at 8:17 am Reply
  • Caroline

   <3

   11. juni 2017 at 9:45 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.