Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Juni er snart over

19. juni 2017

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]et er under to uker igjen av juni og jeg aner ikke hvor tiden har blitt av. Her i Bergen har også de typiske sommerdagene uteblitt så langt. Jeg synes egentlig det er litt deilig når det ikke er for varmt, men samtidig er det godt med noen dager der man kan ligge i solen og høre på lydbok eller bade i havet. Ja ja, det gjenstår ennå over en måned før vi drar på ferie, så satser på at vi får noen slike dager. Setter pris på at det ikke er alt for varmt om natten da, det skal sies!

Det virker som folk har inntatt sommermodus. Det er mer stillhet og mindre aktivitet, både in real life og på internett. Har dere også merket det? Jeg er trøtt og sliten omtrent hele tiden, men prøver å holde kroppen i gang så godt jeg kan. Forsøker å få nok søvn, næringsrik mat og den aktiviteten som jeg klarer. Siden det ikke er så varmt her så drikker jeg ganske mye te. Og jeg har en stor haug bøker fra biblioteket som venter på å leses. Jeg liker ikke disse periodene der jeg bare ikke klarer å sitte konsentrert med en bok. Jeg faller ut av lesingen konstant, jeg vet ikke hvorfor. Håper det kommer seg kjapt, jeg elsker jo å lese.

Ellers er det ikke mye å si fra denne kanten. Broren min kommer på besøk neste uke, det gleder jeg meg masse til! Vi skal vise han Bergen og sjekke ut hvor det er best burger og best italiensk mat og sånt. Blir bra! Pluss at det sikkert blir en eller to turer på kino. Om dere har kinotips så del dem gjerne.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

9 Comments

 • Renate

  Juni har gått veldig fort, det er jeg enig i! Etter jeg leverte bacheloren (som føles ut som en uke siden), har tida bare rast avgårde. Men egentlig vil jeg at denne sommeren skal gå fort, er varmt (mange dager er det mellom 20-25 grader) og jeg jobber mye ute i denne varmen. Dessuten savner jeg Bergen veldig mye. Så håper sommeren fortsetter å fyke avgårde, så august kommer fort!

  Ellers merker jeg selv at det er litt lite aktivitet på internett. Når jeg sjekker bloglovin’ etter noen lange dager, er det overraskende få innlegg der.

  Håper du får en fin sommer, Caroline! <3

  19. juni 2017 at 10:43 am Reply
  • Caroline

   Sommertid på internett, kanskje like greit. Håper du får en super sommer Renate! Må ha vennekveld når du kommer tilbake <3

   19. juni 2017 at 11:35 am Reply
   • Renate

    Det må vi helt klart!! <3

    19. juni 2017 at 11:35 pm Reply
 • Luisa - La Mar

  What, det er helt vilt! At juni snart er over altså, føler det nettopp ble juni, jeg.
  Håper resten blir fin for deg :)

  19. juni 2017 at 7:43 pm Reply
  • Caroline

   <3

   20. juni 2017 at 9:38 am Reply
 • skoboksen

  Ble nesten litt stresset av den overskriften, er ikke klar for at det skal bli juli riktig ennå. Fremdeles en tredjedel igjen av måneden, men enig i at det har gått fort!

  I 2017 har lesing blitt nedprioritert veldig. Fullførte årets første bok i helgen faktisk, haha! 1984 av George Orwell – superinteressant og dessverre høyst relevant. Har ikke klart å prioritere tid til lesing – bøkene jeg har lånt på biblioteket, har blitt levert tilbake uten at jeg har gjennomført dem. Litt utilfredsstillende, men pyttsann! Tror kanskje jeg heller skal prøve meg på lydbøker, siden jeg først og fremst trenger underholdning når jeg er på farta.

  Apropos brødre og Bergen, broren min flytter til Bergen i august! Er nesten litt spent på hans vegne!

  19. juni 2017 at 9:11 pm Reply
  • Caroline

   Lydbøker er skikkelig genialt! Og så spennende for broren din. Bergen er veldig fin, så jeg tror han vil trives :)

   20. juni 2017 at 9:37 am Reply
 • Mathilde Nicoline

  Tiden går såå fort! Håper du får litt sol og litt leselyst snart. Vet hvordan det er, noenganger får man bare ikke lest, da pleier jeg ha litt pause og lese magasiner eller noe enklere en liten stund, så er jeg klar for haugen med bøker igjen!

  20. juni 2017 at 8:45 pm Reply
  • Caroline

   <3

   21. juni 2017 at 9:10 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.