Jeg trenger din hjelp

[su_dropcap style=»simple»]I[/su_dropcap] august er, som mange av dere sikkert vet, planen at jeg og Jørgen skal kjøre fra Bergen og nordover. I den anledning ville jeg blitt så glad om dere har noen tips til fine steder/ting/opplevelser langs veien! Så om du har noen forslag til hva som helst (jeg er veldig glad i typiske turistmål, kaféer og gjemte perler) så legg dem gjerne i kommentarfeltet. Her er ruten vår, slik den ser ut nå:

 1. Bergen – Åndalsnes (inkludert Trollstigen)
 2. Åndalsnes – Namsos (via Atlanterhavsveien)
 3. Namsos – Fauske (via Sandnessjøen og Mosjøen
 4. Fauske – Harstad
 5. Harstad – Alta
 6. Alta – Hammerfest (via Nordkapp)
 7. Hammerfest – Kirkenes (via Ifjordfjellet og Vadsø)
 8. Kirkenes – Kautokeino
 9. Kautokeino – Harstad
 10. Harstad – Mosjøen
 11. Mosjøen – Brekstad
 12. Brekstad – Lillehammer
 13. Lillehammer – Bergen (via Undredal)

Er det forresten interesse for at jeg vlogger eller blogger fra turen?

12 kommentarer om “Jeg trenger din hjelp

 1. Hei! Jeg har tidligere skrevet noen tips angående Åndalsnesområdet, men jeg har noen flere på lur! Jeg tipset deg tidligere om Sødahl-Huset for deilig økologisk mat, men jeg vil også anbefale Wolstad Gård, hvor de dyrker det meste av maten sin selv. Jeg vil også anbefale dere å kjøre en tur til Norvikhalsen (30 minutt unna Åndalsnes), hvor dere finner vakre malerier på fjellveggen ut mot fjorden. I området ligger også Rødven Stavkirke omringet av koselige gårder og fjorder. Det er mulig å få en omvisning inne i kirka også, jeg tror de holder åpent til 16:00. Ellers ville jeg tatt en tur til Sogge beach, en strand som er omringet av majestetiske fjell og Rauma Elv bare 10 minutter unna sentrum. God tur!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.