Hva vil jeg med bloggen?

22. juni 2017

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg har blogget lenge, faktisk i sånn ca. ti år. Det er ganske utavdæsjølopplevelse å tenke på… Og i det siste har jeg tenkt mye på hva bloggen har vært for meg, og også hva jeg vil med den fremover. Jeg føler jeg ikke helt har funnet min vei, og at jeg har lyst til å prøve å finne den. Alle mine favorittbloggere har noe unik ved seg, og de skiller seg ut. Jeg tror det er det jeg må satse på, rett og slett å være meg selv og å blogge om det som jeg føler er interessant og fint. Tenkte å benytte denne sommeren på å gå igjennom bloggen min og finne de innleggene jeg føler er skikkelig meg. Og ut i fra det lage en slags plan.

Det er i alle fall en ting som står veldig klart for meg, og det er at jeg vil fotografere mer. Og poste flere innlegg med mine egne bilder. Bildeformatet er det jeg liker best. Jeg kjenner også at jeg har litt lyst til å la videoer bli på YouTube, og skille dem fra bloggen. Ikke helt sikker der, dog. Dessuten kjenner jeg mer og mer dratt mot å benytte bloggen som et fristed, et sted jeg kan utfolde meg og minne meg selv på hvorfor livet kan være innmari bra å leve.

Gleder meg litt til å få ryddet litt, selvom det kommer til å bli en innmari stor jobb å arbeide seg tilbake til 2009.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • enlitenkoppte

  Jeg har masse lyst til å se mer bilder du tar selv! Og se hvordan bloggen utvikler seg når du finner ut hvordan du vil ha den :)

  23. juni 2017 at 6:43 pm Reply
  • Caroline

   <3

   24. juni 2017 at 9:46 am Reply
 • Øyvind

  Ja, tror det viktigste er å være seg selv, og gjøre det en liker å gjøre, og/eller er flink til :) .

  23. juni 2017 at 7:14 pm Reply
  • Caroline

   :)

   24. juni 2017 at 9:46 am Reply
 • heleneujhotmailcom

  Hei Caroline! Så fin blogg du har, og nydelige bilder. Virker som vi deler mange av de samme interessene :-) Kan jeg spørre deg hvilket kamera du bruker? Jeg heier på deg! Klem fra Helene <3

  26. august 2017 at 7:31 pm Reply
  • Caroline

   Hei Helene, koselig med kommentar! Jeg bruker Olympus PEN E-P5 :)

   27. august 2017 at 10:39 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.