Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

8 Comments

 • Jeanette

  Jeg følger aktivt med på YouTube-prosjektet ditt, og synes det er veldig gøy. Er veldig lite på youtube, så du må gjerne fortsette å poste på bloggen din. Tusen takk for tipset om funlight safta og kullsyrevann. Det MÅ jeg prøve. Ellers fikk jeg aldri åpnet videoen din om pokemon, så det var litt synd. Masse klemmer til deg!

  7. juni 2017 at 4:24 pm Reply
  • Caroline

   Hva, kan du prøve å åpne den igjen? Veldig rart.

   7. juni 2017 at 6:12 pm Reply
   • Jeanette

    Jeg prøvde igjen, men får fortsatt feilmelding og bare den videoen. Skjønner ikke det.

    9. juni 2017 at 7:33 pm Reply
    • Caroline

     Veldig rart, ingen andre har sagt noe om feilmeldinger.

     9. juni 2017 at 7:44 pm Reply
 • Gitte

  Jeg er også veldig gira på å prøve fun light og taffelvann – høres veldig godt ut!

  Selv om jeg fremdeles liker å kose meg med søte ting, setter jeg mer og mer pris på andre smaker. Kjekt med mer variasjon!

  7. juni 2017 at 9:20 pm Reply
  • Caroline

   Ja, variasjon er digg! :D

   8. juni 2017 at 8:51 am Reply
 • Milla

  Eg digge Rema 1000. Det e den beste butikken i mine øyne. Og hurra for så mange fine nye videoer. Syns det e så gøy :D Eg e også veldig lite på youtube, mest fordi eg ikje har ein kanal der sjøl, har heller ingen plan om å skaffa meg ein, rett og slett fordi eg lage ikje så ofte videoer. Derfor like eg best når videoer blir publisert på blogg ;)

  9. juni 2017 at 10:57 am Reply
  • Caroline

   <3

   9. juni 2017 at 5:17 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.