8 kommentarer om “Food haul

  1. Jeg følger aktivt med på YouTube-prosjektet ditt, og synes det er veldig gøy. Er veldig lite på youtube, så du må gjerne fortsette å poste på bloggen din. Tusen takk for tipset om funlight safta og kullsyrevann. Det MÅ jeg prøve. Ellers fikk jeg aldri åpnet videoen din om pokemon, så det var litt synd. Masse klemmer til deg!

  2. Jeg er også veldig gira på å prøve fun light og taffelvann – høres veldig godt ut!

    Selv om jeg fremdeles liker å kose meg med søte ting, setter jeg mer og mer pris på andre smaker. Kjekt med mer variasjon!

  3. Eg digge Rema 1000. Det e den beste butikken i mine øyne. Og hurra for så mange fine nye videoer. Syns det e så gøy :D Eg e også veldig lite på youtube, mest fordi eg ikje har ein kanal der sjøl, har heller ingen plan om å skaffa meg ein, rett og slett fordi eg lage ikje så ofte videoer. Derfor like eg best når videoer blir publisert på blogg ;)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.