Et vanlig blogginnlegg

11. juni 2017

[su_dropcap style=”simple”]I[/su_dropcap] dag kjente jeg at jeg savnet å blogge litt vanlig igjen. Det har blitt mye video i det siste fordi jeg synes det er gøy å holde på med. De fleste av dere vil også at jeg skal fortsette å poste videoene mine her på bloggen, så derfor tror jeg at jeg blir å fortsette. Eventuelt kan jeg samle videoer i innlegg av og til, skal tenke litt på hvordan jeg skal gjøre det. Jeg er uansett uendelig takknemlig for de av dere som abonnerer på YouTube-kanalen min. Det betyr veldig mye for motivasjonen, og det er spesielt gøy når det å lage video gir meg så mye glede om dagen. Jeg hadde et mål om 100 abonnenter innen sommeren er over, og nå har jeg allerede klart over 100! Så det er faktisk veldig givende, tusen takk!

Men samtidig liker jeg veldig godt å blogge i skriftlig format også. Denne helgen har jeg og pelsdotten på bildet vært alene hjemme. Jørgen har vært på fotballcup i Trondheim, så her har det gått i mye Netflix og slikt. Har også fått lest ut et par bøker, laget noen videoer, kjøpt en badedrakt til 50 kr og forspist meg på sukker. Jeg har savnet Jørgen så innmari. Formen er ikke den beste for tiden, og da er det spesielt utfordrende å være alene. Jeg har sovet utrolig dårlig. Men samtidig har vi vel alle litt godt av å kjenne på selvstendigheten.

Nå for tiden går det mye i poesi. Jeg har lånt en liten haug bøker på biblioteket, og har også fått sponset noen fine leseeksemklar fra Flamme forlag. Skal fortelle om dem senere, men om du ikke kan vente så kan du lese om bøkene jeg har fullført i korte trekk på min Goodreads-konto. Flinke poeter gjør meg såpass skrivelysten at jeg skriver en del dikt selv om dagen. Noen som jeg synes er virkelig dårlige, noen som jeg blir overrasket over at jeg har klart å skrive.

Det irriterer meg litt grønn at bildet av disse iskremene ikke ble helt klart. Men samme kan det være. Jeg liker iskrem om dagen, spesielt de fra Kolonihagen som man får kjøpt på Rema 1000. De er litt merkelige, men det gjør dem også mer interessant. Den med sjokolade har også kaffe og chili i seg, og selvom jeg ikke likte den første gangen (og bitene av kaffebønnene er irriterende harde å tygge på) så har jeg blitt litt hekta på smaken. Samme med pistasj, den er klassisk god. Og den med jordbær er veldig interessant, med basilikum og balsamico. Stort pluss for at de også er økologisk. Jeg elsker Rema 1000 etter alt styret med bestevennavtaler, de har virkelig hevet seg flere hakk.

Denne planten heter Luna. Jeg prøver å passe godt på den, selvom jeg må innrømme at planter er et område jeg er ekstremt nybegynner på. PS: jeg er ikke sur i hovedbildet, det bare ser sånn ut.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • skoboksen

  Gjorde storhandel på Rema 1000 i dag, og da ble en Kolonihagen-is med i kurven. Ble så nysgjerrig av dette innlegget, at jeg nesten må teste ut sjokoladeisen med chili og kaffe.

  12. juni 2017 at 3:40 pm Reply
  • Caroline

   Si i fra om du liker den :)

   12. juni 2017 at 5:28 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.