Det jeg drømmer om å gjøre i sommer

[su_dropcap style=»simple»]G[/su_dropcap]od torsdag kjære lesere. Her i Bergen uteblir stadig solen, men i dag er det varmt. Går rykter om tordenvær. Jeg liker sommerregnet, men torden og lyn kan jeg godt klare meg uten. Så snart jeg hører antydninger til torden i det fjerne er det ut med kontakter og alt sånt. I dag prøver jeg å finne små hverdagsgleder, som å se gamle Pokémon-episoder fra 90-tallet, spille The Sims 4 (begynner å bli en smule lei nå, periodespiller vet dere), se New Girl og å lese. Har begynt å se Orphan Black på nytt igjen med Jørgen og, gøy! Her er en liste over hva jeg drømmer om å gjøre i sommer. Hvordan har du det, og har du drømmer for sommeren?

 • Lese minst fire bøker.
 • Bade i sjøen.
 • Begynne å svømme (i basseng), fordi det er innmari bra trening som ikke belaster kroppen for mye.
 • Besøke Nordnes sjøbad.
 • Dra på kafé med meg selv eller venner.
 • Bruke kameraet så mye som mulig.
 • Lage videoer når jeg har lyst.
 • Finne noen som jeg kan ta bilder av. Savner å fotografere mennesker.
 • Rydde på bloggen.
 • Gå så mye tur som mulig, helst i naturen.
 • Prøve å få nok søvn.

9 kommentarer om “Det jeg drømmer om å gjøre i sommer

 1. Så kjekk liste! Gøy om du oppdater om hvilke du fikk gjort i sommer :-) jeg prøver å vente med nye Orphan Black til jeg er ferdig med eksamen, men er ikke lett..
  Kunne du kanskje laget et innlegg med sommerlesing? God sommer til deg og Jørgen!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.