Vanskelige tider

[su_dropcap style=»simple»]L[/su_dropcap]a meg være ærlig folkens, det går ikke så bra nå. Jeg har vært syk i over et halvt år, men den siste måneden har vært ekstrem. I dag har jeg 38,5 i feber, noe som er helt vanlig for meg nå for tiden. Det er veldig frustrerende og skummelt, og det går selvfølgelig veldig ut over livskvaliteten min. Jeg kan ikke gjøre så mye mer nå enn å stole på at legene vil finne ut av dette til slutt, og krysser alt jeg har for at det ikke er noe alvorlig. Fremover nå kan det bli litt stille fra meg her på bloggen fordi jeg må bli flinkere til å prioritere hvile. Så om det blir litt lite og uregelmessig blogging fremover, så vet dere hvorfor. Kryss fingrene for at dette snart snur. Love you, guys!

26 kommentarer om “Vanskelige tider

  1. Offameg. Det gjør vondt å lesa at du har det sånn. Ønske deg masse god bedring og som de andre seie ta tiå te hjelp. Det viktigaste e å ta vare på seg sjøl, lytta te når kroppen og psyken seie ifra. Love you <3

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.