Ting å se frem til

31. mai 2017

[su_dropcap style=»simple»]O[/su_dropcap]m det er en ting jeg har lært de siste årene så er det hvor viktig det er å ha noe å se frem til. Det er viktig å kunne kjenne begeistring over noe som skal komme, og kunne glede seg. Jeg har veldig mye jeg gleder meg til fremover, og jeg prøver å kjenne på forventningsgleden ofte. Gi meg tre ting du gleder deg til, da!

 • Broren min kommer på besøk i slutten av juni, og blir her i nesten en uke!
 • Å se den nye Piratesfilmen på kino.
 • Grilling og bading, hele sommeren.
 • Disneykveld med tantebarna her i Bergen.
 • Å kjøre nordover i august, og tilbringe sommerferien på veien i det vakre landet vårt.
 • Se familien og venner igjen i august.
 • Valget i september.
 • Søsteren min og tantebarnet mitt kommer på besøk i en uke i september.
 • Sykkel-VM i Bergen i september.
 • Bryllup for min yngste søster i Sandefjord i september.
 • Feiring av mamma og pappas 30-års bryllupsdag i Oslo i oktober.
 • Langhelg med Jørgen i november, kanskje en liten tur til Købehavn eller et annet sted.
 • Julefeiring i Bergen, jeg skal gå bananas på julepynten.
Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • heddaeb

  Mange fine og koselig planer! Jeg ser frem til aa bli ferdig med sommerkurs, samt aa reise hjem til Norge for aa se familie og venner (bor i Canada). Samtidig er det ikke saa viktig for meg personlig aa ha mange (langsiktige) fremtidsplaner som jeg gleder meg til — gleder meg veldig mye mindre til ting enn jeg gjorde for kun 3-4 aar siden, men har det helt fint. Hvis jeg gleder meg til noe er det heller ting jeg har «mulighet» til aa gjoere (uten at det innebaerer konkrete planer) eller ting jeg skal gjoere i dag eller i morgen eller i veldig naer fremtid.

  31. mai 2017 at 2:42 pm Reply
  • Caroline

   Man er forskjellig. Jeg har fått tips i terapi om at det alltid er lurt å ha planer :)

   31. mai 2017 at 3:02 pm Reply
 • Gitte

  Herlig! Liker også å ha planer jeg ser frem til, det gir driv til å komme seg gjennom travle/tunge/dårlige dager. Men har også kjent på at jeg har godt av nyte og være tilstede i øyeblikket, og ikke tenke på hva som skjer videre. To tanker i hodet samtidig på et vis: Her og nå + videre fremover.

  31. mai 2017 at 4:35 pm Reply
  • Caroline

   Ja, tenker det er to forskjellige ting. Det er viktig at man har noe å se frem til når livet ellers ikke er så lett.

   31. mai 2017 at 6:31 pm Reply
 • Kristine

  Så mye fint å glede seg til! Jeg gleder meg aller mest til sommer og ferie nå – masse tid til å være ute og til å lese bøker. Det blir fint.

  1. juni 2017 at 10:34 am Reply
  • Caroline

   Ja, sommer er lesetid :D

   1. juni 2017 at 10:35 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.