The end of May

[su_dropcap style=»simple»]L[/su_dropcap]a meg være ærlig, mai har vært en tøff berg- og dalbane! Jeg har vært syk mesteparten av måneden, men har heldigvis begynt å komme meg litt nå (bank i bordet). Likevel har det vært noen skikkelig fine stunder, som Eurovision Song Contest, 17. mai, bryllup og kirsebærblomster på trærne. Pluss at vi har hatt veldig mye fint vær! Nå ser jeg frem mot juni og juli, og jeg håper vi kan få ha litt fint sommervær i de månedene også. Vi blir hjemme begge månedene, så jeg satser på mye lesing, turgåing, fotografering og jobbing. Som et siste farvel til mai for i år slenger jeg inn noen bilder jeg tok noen dager før kirsebærblomstene fløy sin vei.

12 kommentarer om “The end of May

  1. Oh my så mange fine bilder :D Og hurra for at du e på vei mot å bli friskere (bank i bordet). Også må eg bare sei at det bilde du la ut av bruden på instagram va skikklig WOW faktor. Håpe du dele litt her inne også ;)

  2. Herregud Bergen er så fantastisk nydelig når det er fint vær og trærne blomster, herlige bilder! Håper det fine været fortsetter og du føler deg bedre :)

  3. Håper formen er bedre fremover og fint at mai har hatt sine fine stunder og (MGP <3). Bildene var ellers vakkerhet, jeg har veldig lyst til å oppleve Bergen :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.