Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Svar på spørsmålsrunden IIII

8. mai 2017

Liker du å stå på kjøkkenet og lage mat?
Jeg liker det bedre og bedre. Synes det er koselig, spesielt om jeg gjør det sammen med noen. Her hjemme pleier Jørgen å kutte opp grønnsakene, så gjør jeg resten, haha. Å kutte grønnsaker er kanskje noe av det kjedeligste jeg vet. Jeg liker delen der jeg kan sette smak til maten og slikt.

Hvilken Harry Potter-bok og karakter liker du best?
Jeg tror jeg liker bok nummer fire best, men jeg holder på å lese nummer fem nå (det er sikkert ti år siden sist), så det skal bli spennende å se om jeg skrifter mening. Jeg elsker tretrollmannstuneringen! Også må jeg jo bare innrømme at jeg virkelig elsker Hermine Grang. Hvem gjør ikke det? Og jeg liker også Lulla Lunekjær!

Hva skal til for at du leser en bok mer enn én gang?
Jeg leser gjerne bøker igjen om jeg følte det sto noe viktig i dem, noe som det er viktig at jeg ikke glemmer. Det kan være informasjon, en følelse eller noen setninger som har satt dype spor. Harry Potter-bøkene er typisk følelsesbasert, jeg blir glad bare jeg tenker på dem. Nå skal det sies at jeg har lest få bøker flere ganger, egentlig.

Hva er den beste boka du har lest hittil i år?
«Min kamp 5» av Karl Ove Knausgård og «Jeg er ikke her» av Ida Lórien Ringdal.

Hva slags mat liker du best å lage?
Jeg liker godt å lage gryteretter, supper og generelt ting som kan lages i en kjele/gryte. Også synes jeg det er morsomt å lage salater, og elsker mat med mye smak og mange farger.

Hvilke bloggere inspirerer deg?
Jeg har skrevet litt om dette før, men kan godt gjøre det igjen. Dette er de bloggerene/vloggerne som inspirere meg mest, akkurat nå:

Hvilket nivå er du på i Pokémon GO?
Jeg er på nivå 32.

Hvor mange Pokémons har du i Pokédexen?
225.

Har du noen gode tips til hvor man kan finne bra Pokémons i Bergen?
Det pleier å være mye bra på Nordnes, særlig ved Akvariet. Og også på Festplassen og rundt der.

Hva er dine beste middagstips?
Lag mat for flere dager av gangen. Du sparer mye tid og penger, pluss at du kan bruke litt mer tid på å lage middag med masse næring. Kjempesmart! Ellers, når det kommer til oppskrifter og sånt, så har jeg selv dilla på salat med enten halloumi eller chevré. Nam!

Digger at du er så åpen og deler så mye av deg selv. Hvordan klarer du det?
Hjelp, dette er det vanskeligste spørsmålet jeg har fått til nå. Jeg har alltid sett veldig opp til forskjellige mennesker som har åpnet seg og delt av sine erfaringer for å skape forståelse og å hjelpe andre. Jeg ville gjerne bli sånn selv, men det var så utrolig mye som holdt meg tilbake. Hva ville familien min si? Hva ville vennene mine tenke? Hvilke konsekvenser ville det gi? Til slutt måtte jeg bare gi avkall på alle disse bekymringene. Jeg følte at jeg hadde, og har, et ansvar som menneske om å være med på å gjøre verden litt bedre. Det har har langt fra vært noen dans på roser og dele personlige ting foran mange tusen mennesker. Jeg har fått vonde meldinger og det er slett ikke alle som er like forståelsesfull. Men når alt kommer til alt har det på mange måter vært verdt det på den måten at jeg vet at jeg har hjulpet noen. Jeg får meldinger hver uke om at noen har søkt hjelp pga. noe jeg har sagt, eller som setter pris på min åpenhet. Og det var akkurat det jeg ville. Om det har vært godt for min egen del å være åpen er en annen historie som jeg kanskje kan fortelle en annen gang. Kort fortalt; jeg klarer det fordi jeg vet det betyr mye for folk. Og jeg kan være et slags talerør for andre i min situasjon som ikke er i stand til å være det selv.

Tusen takk for alle spørsmål!

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • stinefriis

  Jeg falt liksom av Pokémon-lasset etter sommeren i fjor, da jeg kom tilbake til Oslo og ikke hadde noen å spille med lenger. Det var skikkelig gøy å gå sammen med venner i byen, prate og fange pokemon :D
  Tusen takk for shoutout <3 Det setter jeg så stor pris på!

  8. mai 2017 at 7:34 pm Reply
  • Caroline

   Haha, føler jeg er en av de få som fortsatt spiller, så tror ikke du er alene der ;)

   8. mai 2017 at 7:42 pm Reply
 • Jeanette

  Jeg er også en av de får som fortsatt spiller pokemon :-) Har akkurat like mange i pokedexen som deg, men er bare på level 27. Er nok litt sånn selektiv da jeg ikke gidder å fange pokemons bare for levelens skyld.

  9. mai 2017 at 8:17 am Reply
  • Caroline

   Så gøy at det er fler av oss! :D

   9. mai 2017 at 9:40 am Reply
 • Lisa

  Takk for SO! Så hyggelig å høre at jeg inspirerer <3

  9. mai 2017 at 8:38 am Reply
  • Caroline

   <3

   9. mai 2017 at 9:41 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.