Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Svar på spørsmålsrunden III

7. mai 2017

Om noen lurer så er katten på bildet ikke min katt, men en katt i nabolaget. Rasen heter Ragdoll, og jeg har selvfølgelig prøvd meg på å redigere litt i både Lightroom og Photoshop.

Om du skulle hatt filmmaraton i morgen, hvilke filmer skulle du sett?
Jeg har lenge hatt lyst på Harry Potter-maraton. Egentlig ser jeg veldig lite film, men det måtte nok blitt Harry Potter eller kanskje noen Disney-klassikere. Det er det humøret jeg er i for tiden.

Hva er favorittfargene dine?
Jeg liker egentlig de fleste farger i visse nyanser, men må svare grønn om jeg må velge én. Jeg er også glad i gul, rød og blå.

Hvorfor reagerer du på at følgere prater om kontoen din? Det er vel ganske åpenbart at når du har en åpen kanal så vil jo folk prate sammen. Det blir på samme måte som at jeg diskuterer f. eks Komikerfrue eller Sophie Elise sammen med mine venninner?
Nei, si det. Hvordan hadde du følt det om du fikk melding fra en følger der hun skrev at hun og mange av hennes venninner pleide å sitte sammen og snakke om at min Snapchat-konto ikke var noe bra lenger? Fordi jeg har en angstlidelse, blant annet? At folk er uenig med meg, og diskuterer det jeg skriver om, det synes jeg selvfølgelig er helt greit. Men jeg synes generelt at man skal holde seg unna å snakke ned folks personlighet og utseende. Det gjelder også Sophie Elise, eller hvem det nå skulle være. Jeg prøver så godt jeg kan å la være å baksnakke folk når jeg er sammen med mine venninner, det er så lite hyggelig! Det er ikke det at jeg er feilfri, men jeg arbeider aktivt med meg selv for at jeg ikke skal være en del av kulturen der man snakker stygt om andres personlighet og utseende!

Og jeg er klar over at når jeg har åpen konto så må jeg forvente hatmeldinger osv., men det betyr ikke at jeg respekterer eller godtar dem. Det er så stor forskjell på at noen er uenig med meningene mine eller gir meg konstruktiv kritikk, kontra når noen går til angrep på hvem jeg er som person (noe som jeg ikke kan kontrollere eller endre på). Jeg har sagt det før, om noen ikke liker å følge meg så er de hjertelig velkommen til å avfølge meg når som helst.

Har du vurdert å kutte kjøtt helt og bli vegetarianer eller veganer?
Ja, jeg har vurdert det. Men sånn som livet er nå så er det ikke aktuelt for meg. Det er ikke uaktuelt en gang i fremtiden, men akkurat nå holder det med å spise kjøttfritt én til fire dager i uken. Når det er sagt så respekterer jeg selvfølgelig at folk vil være veganere, jeg synes det er fint at folk finner det som passer for dem og deres liv. Og jeg elsker at flere og flere satser på kjøttfrie alternativer, og promoterer vegansk og vegetarisk mat! Det er veldig bra både for miljøet og en rekke andre ting.

Følger du fortsatt SnapKollektivet, og vurderer du å begynne der igjen?
Så klart følger jeg SnapKollektivet! Jeg føler det er hjertebarnet mitt på mange måter, ha ha. Når det kommer til det å komme tilbake så er ikke det min avgjørelse å ta. Om jentene en dag vil ha meg tilbake så hadde det vært gøy, men enn så lenge er jeg en fast følger i squaden.

Hvordan går det med behandlingen din ? Har du noen fremgang?
Nå er jeg litt usikker på hvilken behandling du sikter til? Om det er stoffskiftebehandling du snakker om, så er det dessverre ikke mye fremgang. De forrige blodprøvene var litt bedre enn de har pleid å være, så det er jo positivt, men det ser ut til at kroppen min ikke klarer å ta opp medisinen som den skal. Jeg skal tilbake til spesialist denne måneden, så håper det har skjedd mer da. Vi får krysse fingrene! Ellers går jeg fortsatt i gruppeterapi, og synes det er veldig givende. Det gir fremgang, men det er ingen rett vei frem om du skjønner. Det er noen skritt frem, mange tilbake, noen frem igjen osv. Det er vel slik terapi ofte er, antar jeg?

Savner du trening? Tidligere ble jeg alltid så motivert av treningsbildene dine.
Ja! Jeg savner det så innmari, spesielt intervalltrening. Nå er det ikke slik at jeg ikke trener lenger, men jeg jeg kan ikke trene så hardt som før. Det er mest turgåing, lett yoga og slikt. Jeg håper inderlig jeg en dag (snart) blir frisk nok til å kunne trene på høy puls igjen, det var så utrolig deilig. Men enn så lenge er faktisk all aktivitet god aktivitet, og det er noe jeg tar til meg.

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Nadia

  Så gøy å lese svarene dine :)

  Forresten, jeg vet du har sett 13 reasons også ville jeg bare si… at etter Hannah klippet seg kort, så KLARER ikke jeg slutte å de deg :D Syns dere har mange likhetstrekk – ment som et kompliment til dere begge!

  7. mai 2017 at 8:39 pm Reply
  • Caroline

   Haha, så morsomt. Har aldri tenkt det selv, men tar det som et kompliment <3

   8. mai 2017 at 8:49 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.