Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Svar på spørsmålsrunden I

4. mai 2017

Hva er du redd for?
Når jeg har dårlige perioder er jeg redd for det meste. Men når jeg, hva skal jeg si… Er meg selv…. Da er jeg som regel redd for ting som å miste noen jeg er glad i, at noen jeg er glad i skal bli alvorlig syk eller skadet, døden, å ha smerter og andre ting som jeg ikke har så lyst å snakke om her.

Hvor ser du for deg selv om 10 år?
Det er et veldig vanskelig spørsmål. Jeg tror at jeg mer og mer har lagt det med å ha voldsomt med ambisjoner på hyllen, og heller lever litt mer i nuet. Tror det er en god ting. Men jeg håper selvfølgelig at jeg fremdeles er gift med Jørgen og at vi har det fint sammen. Og at jeg er frisk, jobber med noe som jeg liker og generelt er tilfreds med livet.

Hva drømmer du om?
Mange ting! Haha, jeg er en ekte dagdrømmer. Jeg har jo innsett at de fleste drømmene mine blir det nok ikke noe av, som å besøke alle verdens land, men noen håper jeg skal bli realitet en gang. Spesielt drømmen om å gi ut en bok, en hverdag uten sykdom og at verdens skal bli snillere. Jeg drømmer også om å bli bedre til å fotografere. Og jeg drømmer om å reise til Færøyene, Italia, Frankrike, Spania, Hellas, Australia, New Zealand og København.

Hva skrev du i din siste SMS?
Jeg skrev til Jørgen at jeg elsker han.

Topp tre ingredienser i kjøleskapet?
Oh, vanskelig! Må kanskje svare parmesan, vann med kullsyre og mørk sjokolade.

Kunne du tenkt deg å flytte til Nord-Norge?
Både ja og nei. Hva fremtiden bringer, det vet jeg ikke. Men jeg trives akkurat nå veldig godt her i Bergen. Selvfølgelig, jeg kjenner skikkelig godt på savnet etter familien og vennene mine! Og jeg synes det er innmari deilig å dra på ferie til Nord-Norge, spesielt med tanke på naturen, luften, havet, roen, opplevelsene og stemningen der nord. Men det er også deilig å bo i en stor by, det skjer liksom mye mer her. Det er flere muligheter. Jeg trives veldig godt med at vi bor slik at vi kan se havet og at det er rolig her, samtidig som det er en busstur på 10-15 minutter til Bergen sentrum.

Hva synes du om bloggere for tiden? Både kjente og ukjente?
Nei, hva skal jeg si… Jeg leser ekstremt få toppbloggere, om jeg skal være ærlig. De eneste jeg kommer på er Sophie Elise (som jeg leser sånn av og på) og ja… Det er vel egentlig det. Ser av og til innom Eirín Kristiansen og Caroline Berg Eriksen også. Jeg tror vel hovedgrunnen til at jeg leser så få kjente blogger er fordi de skriver om ting som ikke interesserer meg. Ofte sminke, skjønnhet, mote, fitness, interiør og lignende. Det interesserer meg midt på ryggen, ha ha. Ellers så virker det som blogging går veldig i perioder hos folk. Akkurat nå virker det som mange synes blogging og vlogging er gøy, og det er skikkelig inspirerende! Mine favorittbloggere nå er Sirivil (som har en pause nå), hjartesmilKaren AnnaNoctem og Stine Friis. Felles for dem er kanskje at de har funnet sin egen greie, og rocker den!

Og hva vil du helst se hos andre bloggere?
Jeg nevnte det litt, men jeg liker når folk klarer å skape en identitet på bloggen sin som kjennetegner hvem dem er. Ta for eksempel Mariell. Hun får meg til å like interiør, barnerelaterte saker og andre ting som jeg normalt sett ikke finner interessant. Jeg synes at alt for mange (inkludert meg selv, til tider) bare skal herme etter hverandre. At de ikke klarer eller tør å skille seg ut, og å satse på å prøve noe eget og nytt. Også elsker at bloggere viser personligheten sin. De trenger ikke brette ut alle livets oppturer og nedturer, men at de deler litt av hvem de er synes jeg er viktig. Jeg merker også at de som klarer å opprettholde en viss mystikk, de holder mer på interessen min.

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • stinefriis

  Tusen takk for shoutout <3 Spørsmålsrunder er morsomme :D

  4. mai 2017 at 2:01 pm Reply
  • Caroline

   :)

   4. mai 2017 at 2:23 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.