Sterke farger på en varm lørdag

[su_dropcap style=»simple»]F[/su_dropcap]orrige lørdag var jeg ute med kameraet sammen med noen gode venner. Det var skikkelig varmt og deilig! Sterkt sollys er ikke ideelt for fotografering, men jeg prøvde å spille på det sterke lyset ved å ta litt av på fargene også. Det er litt morsomt noen ganger, det å være litt crazy. Og redigering har blitt så gøy etter jeg fikk Adobe Lightroom og Photoshop! Nå skal jeg og min kjære fikse litt her hjemme. I kveld kommer det noen venner over for å se ESC-finalen, og vi skal ha taco. Jeg holder en knapp på Portugal, Italia og Bulgaria i kveld, samtidig som jeg heier skikkelig på Norge!

14 kommentarer om “Sterke farger på en varm lørdag

  1. Virkelig nydelige bilder og så fine farger <3 Og siden jeg under ESC-finalen hadde Portugal, Italia og Østerrike som favoritter og håpet på topp 10-plassering for Norge er jeg veldig fornøyd med resultatet =D

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.