Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Status

14. mai 2017
 • Om du følger meg på Instagram så har du kanskje sett at jeg har begynt å poste en del av diktene mine i det siste. Jeg har generelt begynt å skrive mer, og begynt å lese mer poesi. Det å skrive dikt har vist seg å ha en terapeutisk effekt for min del, og jeg skriver veldig ofte når jeg føler at livet er litt overveldende. Før var jeg redd for å dele diktene mine fordi jeg ikke ville bli misforstått og var usikker på om de var bra nok til å deles. Nå har jeg forlatt de disse følelsene så godt jeg kan, og tør å vise de sidene av meg selv som jeg ikke snakker så høyt om. Kanskje noen synes diktene mine er teite og enkle, men det får bare være. Rett og slett. Jeg skriver jo først og fremst fordi jeg liker det, og det hjelper meg.
 • Jeg er så dratt mellom to sider når det kommer til sosiale medier om dagen. På den ene siden synes jeg det er morsomt å se at bloggen, Snapchat-kontoen min og Instagram-kontoen min vokser og får respons. Jeg er opptatt av likes og kommentarer, antageligvis mye mer enn jeg liker å innrømme. Det er et lite rush å få oppmerksomhet, om jeg kan si det sånn? Og akkurat det skremmer meg veldig. Jeg liker ikke denne siden av meg selv, og jeg tror at det hemmer utviklingen min som menneske. På mange måter gjør sosiale medier meg rett og slett dummere, på andre måter lærer jeg mye nytt. Så dette er noe jeg føler jeg bør bruke litt tid på å finne ut av fremover. Jeg vet det er flere som tar seg pauser fra både sosiale medier og internett for tiden, og det gjør dem godt. Om jeg vil ta det steget vet jeg ikke, men jeg føler at jeg må gjøre noe. Enten kutte ned eller finne andre måter å håndtere sosiale medier på.
 • ESC-finalen gikk av staben i går, og jeg er superfornøyd med at Portugal, Bulgaria og Norge kom så bra ut av det. Det er virkelig årets høydepunkt, og jeg kommer til å ha mange av låtene på hjernen i ukene fremover.
 • Jeg er avhengig av nesespray. Igjen. Skikkelig også. Jeg hadde lovet meg selv at jeg aldri skulle bruke nesespray igjen, men så…
 • … har jeg vært innmari syk de siste ukene. Forkjølelse er noe jeg ikke får alt for ofte (bank i bordet), men mine forkjølelser varer som regel så voldsomt lenge når jeg først får dem. Kan gå flere måneder med snørr, guffe, tetthet, hosting og sår hals. Ikke digg. Denne gangen tror jeg også jeg har klart å pådra meg noe annet rart i tillegg, antageligvis et virus av noe slag. Jeg har flere dager vært fullstendig slått ut med feber og har nærmest ikke klart å røre på meg. Og jeg har hatt frysninger som jeg aldri har opplevd maken til. Å være iskald gjør faktisk veldig vondt. Så går det noen dager der jeg fungerer litt bedre, og så er det tilbake til feber og stillstand. Merkelige greier, men får bare ta tiden til hjelp. Håper jeg kan bli bedre snart, dette er ingen god tilstand å være i. Det er vel flere som er syk på denne tiden av året og, antar jeg?
Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Milla

  Du skrive så vakkert. Mange av dine ord treffe meg midt i hjarterotå. Og skjønne veldig godt at du føle d e litt terapeutisk. Det gjør eg og, når eg skrive dikt. Kanskje eg ska bli flinkare te å skriva oftare ❤

  14. mai 2017 at 4:09 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk! <3

   14. mai 2017 at 4:47 pm Reply
 • Maria

  Eg synes dikta dine er fantastiske! det at du har posta meir av dei på instagram no, gir meg ein liten pause i scrollinga- som er ein god ting: tanker og følelsar som vekkes <3

  14. mai 2017 at 5:30 pm Reply
  • Caroline

   Å, tusen takk!!!

   14. mai 2017 at 6:09 pm Reply
 • Elena

  Er også superfornøyd med årets Eurovision. Norge blant topp ti. Ungarn blant topp ti. Belgia blant topp ti (tror jeg?). Og Portugal var vakkert.

  :-)

  15. mai 2017 at 7:54 pm Reply
  • Caroline

   Yei!

   16. mai 2017 at 9:45 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.