Klar for noen veganske dager

9. mai 2017

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg har vært heldig, igjen, og har denne uken fått teste Nettmat.no sin veganske matkasse. Hjemme hos oss har vi satt oss mål om å spise mindre kjøtt, hovedsakelig av hensyn til miljøet, og dermed passet denne kassen midt i blinken. Det er Mari Hult, dama bak Norges største vegetarblogg Vegetarbloggen.no, som står bak oppskriftene. For meg kan det ikke bli bedre, og jeg gleder meg så innmari til å prøve oppskriftene. Jeg kommer selvfølgelig tilbake med bilder og omtale av kassen når jeg har testet den. Vi tester forresten også fruktkassen, og det lå mange deilige pærer, epler, blåbær og ananas i den. Nam!

Om du vil lese litt mer om Nettmat.no så anbefaler jeg dette innlegget. Jeg har også testet matkassen som heter SuperMat, og det kan du lese om her.

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Mathilde Nicoline

  Digg! Lykke til :)

  10. mai 2017 at 7:53 pm Reply
  • Caroline

   :)

   11. mai 2017 at 10:08 am Reply
 • Elena

  Det er så utrolig bra at de har en vegansk matkasse. <3

  11. mai 2017 at 9:38 am Reply
  • Caroline

   I know :D

   11. mai 2017 at 10:09 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.