Endelig Photoshop & Lightroom

[su_dropcap style=»simple»]I[/su_dropcap] dag, når jeg likevel sitter her med feber og forkjølelse og hele pakka, så tenkte jeg å investere litt i min fremtid som hobbyfotograf. Jeg elsker å ta bilder, og jeg synes det er litt på sin plass å ha både Adobe Photoshop og Lightroom om jeg vil ta steget litt videre. Jeg kjøpte abonnement på begge programmene, det koster ca. 117 kr i måneden for dere som er interessert. Du kan kjøpe dem her. I tillegg tok jeg skikkelig hardt i med sparepengene mine og kjøpte også VSCO Film Essentials. Det er en pakke med filtere fra VSCO (kanskje du bruker mobilappen deres?) som koster litt over 500 kroner, og den kan brukes direkte i Lightroom. VSCO Film Essentials er pakken som har samlet alle favorittene fra de andre pakkene de har, og jeg planlegger å kjøpe en eller to pakker til så snart jeg kan.

Jeg har sittet og lekt meg i Lightroom i hele dag, og jeg tok sikkert litt av… Men det var gøy! Regner med at jeg kan lære meg mye mer etterhvert. Om du har noen tips til gode YouTube-kanaler eller lignende der jeg kan lære litt om Lightroom og Photoshop så blir jeg glad! Har ikke jobbet med Photoshop på sikkert 5 år. En ting er i alle fall sikkert; jeg gleder meg som en unge til å ta masse bilder dette året! Og jeg kommer til å bruke mye tid på YouTube fremover, haha. Som om jeg ikke gjør det fra før…

20 kommentarer om “Endelig Photoshop & Lightroom

  1. Åh, så fint!! Jeg har så utrolig lyst på en av pakkene til VSCO, som jeg kan bruke i Lightroom. Tror jeg må investere i det, når jeg får meg fast jobb :)

  2. Fina <3 Nydelig bilde av deg!
    Jeg vil så gjerne bli flinkere med bilder eller å lære meg Lightroom eller noe sånn. Får ta det når jeg har tid en gang. Elsker VSCO på iPhonen da, hihi.

  3. Så fine bilder, særlig det siste! Løøøv it. Jeg kjøpte også abonnement på lightroom for en liten stund siden, men så har jeg nesten ikke brukt det. Det er så alt for enkelt å ty til mobilkamera og vsco! Kameraet bruker jeg kun ved spesielle anledninger, dessverre.

  4. Så herlige bilder! Jeg elsker at du har begynt å poste mer av dine egne bilder i det siste, det drar opp blogginnlegget ti hakk syns jeg!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.