Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Endelig Photoshop & Lightroom

4. mai 2017

[su_dropcap style=»simple»]I[/su_dropcap] dag, når jeg likevel sitter her med feber og forkjølelse og hele pakka, så tenkte jeg å investere litt i min fremtid som hobbyfotograf. Jeg elsker å ta bilder, og jeg synes det er litt på sin plass å ha både Adobe Photoshop og Lightroom om jeg vil ta steget litt videre. Jeg kjøpte abonnement på begge programmene, det koster ca. 117 kr i måneden for dere som er interessert. Du kan kjøpe dem her. I tillegg tok jeg skikkelig hardt i med sparepengene mine og kjøpte også VSCO Film Essentials. Det er en pakke med filtere fra VSCO (kanskje du bruker mobilappen deres?) som koster litt over 500 kroner, og den kan brukes direkte i Lightroom. VSCO Film Essentials er pakken som har samlet alle favorittene fra de andre pakkene de har, og jeg planlegger å kjøpe en eller to pakker til så snart jeg kan.

Jeg har sittet og lekt meg i Lightroom i hele dag, og jeg tok sikkert litt av… Men det var gøy! Regner med at jeg kan lære meg mye mer etterhvert. Om du har noen tips til gode YouTube-kanaler eller lignende der jeg kan lære litt om Lightroom og Photoshop så blir jeg glad! Har ikke jobbet med Photoshop på sikkert 5 år. En ting er i alle fall sikkert; jeg gleder meg som en unge til å ta masse bilder dette året! Og jeg kommer til å bruke mye tid på YouTube fremover, haha. Som om jeg ikke gjør det fra før…

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

20 Comments

 • Milla

  Åh. Eg har så lyst på lightroom.

  4. mai 2017 at 5:15 pm Reply
  • Caroline

   <3

   4. mai 2017 at 5:17 pm Reply
 • Milla

  Og NYDLIGE bilder. Elske det bilde av deg ?

  4. mai 2017 at 5:15 pm Reply
  • Caroline

   <3<3<3<3

   4. mai 2017 at 5:17 pm Reply
 • stinefriis

  FINT! Nå fikk jeg og lyst til å ta mer bilder. Jeg filmer jo bare om dagen. Haha! <3

  4. mai 2017 at 5:26 pm Reply
  • Caroline

   Til gjengeld er filmene dine veldig awesome da! :D

   4. mai 2017 at 7:59 pm Reply
 • Susanne

  Flotte bilder! Gleder meg til lørdag :-D

  4. mai 2017 at 5:57 pm Reply
  • Caroline

   Takk! Jeg og! :D

   4. mai 2017 at 7:59 pm Reply
 • Renate

  Åh, så fint!! Jeg har så utrolig lyst på en av pakkene til VSCO, som jeg kan bruke i Lightroom. Tror jeg må investere i det, når jeg får meg fast jobb :)

  4. mai 2017 at 8:35 pm Reply
  • Caroline

   Do it! :D

   4. mai 2017 at 8:44 pm Reply
 • Luisa - La Mar

  Fina <3 Nydelig bilde av deg!
  Jeg vil så gjerne bli flinkere med bilder eller å lære meg Lightroom eller noe sånn. Får ta det når jeg har tid en gang. Elsker VSCO på iPhonen da, hihi.

  5. mai 2017 at 10:57 am Reply
  • Caroline

   Ja, elsker og VSCO :D

   5. mai 2017 at 1:15 pm Reply
 • June

  Så fine bilder, særlig det siste! Løøøv it. Jeg kjøpte også abonnement på lightroom for en liten stund siden, men så har jeg nesten ikke brukt det. Det er så alt for enkelt å ty til mobilkamera og vsco! Kameraet bruker jeg kun ved spesielle anledninger, dessverre.

  5. mai 2017 at 5:06 pm Reply
  • Caroline

   Jeg bruker det heldigvis ganske mye, kameraet altså.

   5. mai 2017 at 5:47 pm Reply
 • Tine Katrine

  Å så mange fine bilder, spesielt det siste! Tror du gjorde et skikkelig bra kjøp med de filtrene.

  5. mai 2017 at 7:49 pm Reply
  • Caroline

   Aw, takk!

   5. mai 2017 at 7:57 pm Reply
 • Angela Rosita Chatharina

  En super investering Caroline! Du har allerede et godt fotoøye, så dette blir bra. :D

  7. mai 2017 at 6:53 am Reply
  • Caroline

   Å, tusen takk!

   7. mai 2017 at 9:44 am Reply
 • Martine

  Så herlige bilder! Jeg elsker at du har begynt å poste mer av dine egne bilder i det siste, det drar opp blogginnlegget ti hakk syns jeg!

  8. mai 2017 at 2:52 am Reply
  • Caroline

   Takk! Jeg synes det selv, og!

   8. mai 2017 at 8:49 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.