Vil du ha gratis frakt på iHerb.com?

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg skal jo snart ha shoppestopp, så derfor er det bare logisk at jeg må bruke litt penger før den tid. Hahahaha, si at det ikke bare er jeg som er sånn? Uansett, jeg kom over et skikkelig bra tips her om dagen om du vil ha gratis eller billig frakt på iHerb.com! Om du besøker hovedsidene for produktene, for eksempel herbs, bath, grocery eller beauty, så vil du se at det står Shipping Saver øverst på siden til venstre. Ved å trykke der, og velge noen av produktene på den siden, vil du få mye billigere frakt. Jeg fikk til og med gratis frakt på en bestilling med te! Veldig greit å vite for oss som ofte bestiller ting fra iHerb. Om du vil se mine favoritter på iHerb.com kan du se dem ved å trykke her. Og, forresten, her er noen ting jeg har lyst å teste ut fremover fra iHerb (som er i kategorien Shipping Saver):

10 kommentarer om “Vil du ha gratis frakt på iHerb.com?

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.