Vil du ha gratis frakt på iHerb.com?

28. april 2017

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg skal jo snart ha shoppestopp, så derfor er det bare logisk at jeg må bruke litt penger før den tid. Hahahaha, si at det ikke bare er jeg som er sånn? Uansett, jeg kom over et skikkelig bra tips her om dagen om du vil ha gratis eller billig frakt på iHerb.com! Om du besøker hovedsidene for produktene, for eksempel herbs, bath, grocery eller beauty, så vil du se at det står Shipping Saver øverst på siden til venstre. Ved å trykke der, og velge noen av produktene på den siden, vil du få mye billigere frakt. Jeg fikk til og med gratis frakt på en bestilling med te! Veldig greit å vite for oss som ofte bestiller ting fra iHerb. Om du vil se mine favoritter på iHerb.com kan du se dem ved å trykke her. Og, forresten, her er noen ting jeg har lyst å teste ut fremover fra iHerb (som er i kategorien Shipping Saver):

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

10 Comments

 • Tine Katrine

  Bra tips. Jeg er fornøyd med elf sin sminke, anbefales! Også vil jeg tipse om vitacost, som visst skal være billigere enn iherb.

  28. april 2017 at 3:25 pm Reply
  • Caroline

   Ja, ELF er bra! Jeg syne Vitacost lå ganske likt som iHerb på pris, og har ikke rewardsfordeler som jeg kan se?

   28. april 2017 at 3:30 pm Reply
 • Elena

  Ooo! Bra tips! ?? Det må jeg prøve!

  29. april 2017 at 10:50 am Reply
  • Caroline

   :)

   29. april 2017 at 1:49 pm Reply
 • Jenssendesign

  Åå bra tips, takk :) Har alltid harr lyst til å bestille noe fra iHerb, så kanskje jeg må teste det ut nå!

  30. april 2017 at 4:37 pm Reply
  • Caroline

   Anbefales! :)

   30. april 2017 at 8:12 pm Reply
 • Mathilde Nicoline

  Lurt tips! Jeg dreit meg skikkelig ut på tollen, pga frakten var for dyr sist, så det trenger jeg!

  1. mai 2017 at 8:11 am Reply
  • Caroline

   <3

   1. mai 2017 at 9:45 am Reply
 • Luisa - La Mar

  Genialt tips, takk søta!

  1. mai 2017 at 8:09 pm Reply
  • Caroline

   :D

   1. mai 2017 at 9:54 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.