TV-guide for påsken 2017

9. april 2017

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]et er påsketider, og for mange betyr det litt ekstra tid foran skjermen med godteskålen plantet godt i fanget. Jeg pleier å lage en TV-guide til hva som er verdt å få med seg av programmer og filmer hver jul, og tenkte at jeg kan like gjerne starte en tradisjon i påsken og. Jeg elsker jo å pusle med dette her. Så her kommer TV-guide for påsken 2017! Har du noe du virkelig liker å få med deg i påsken?

NB: når jeg viser til serier så legger jeg kun inn første episode. Om du liker serien må du derfor søke opp når de andre episodene går.

TV-guide for påsken 2017
Mandag 10. april

Tirsdag 11. april
Onsdag 12. april

Torsdag 13. april

Fredag 14. april

Lørdag 15. april

Søndag 16. april
Mandag 17. april

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • skoboksen

  Jeg har faktisk ikke sett en Olsenbanden-film i sin helhet. Synes det er litt for dårlig, men ser at det absolutt er noe jeg kan gjøre noe med i løpet av påsken! Det eneste jeg vet sikkert, er at jeg skal se begynnelsen av sesong 4 av SKAM kl. 13:28 på mandag.

  9. april 2017 at 7:46 pm Reply
  • Caroline

   Hahaha, det tror jeg de fleste av oss skal ;) Jeg synes Olsenbanden er nostalgi på høyt plan, og det liker jeg.

   9. april 2017 at 9:14 pm Reply
 • Lisa Skaar Næss

  Omg, takk! Da har jeg kjøreplanen klar :-D

  10. april 2017 at 6:11 am Reply
  • Caroline

   Yei!

   10. april 2017 at 8:24 am Reply
 • Marthe

  Tenkte på det her om dagen, skulle gjerne hatt ei oversikt over alt som går i påska. Er så rotete med alt anna sendeprogram innimellom Så tenkte eg på kor flott dei er dei du lagar om jula, og vips! så kom det inn på snap at du hadde laga oversikt! Perfekt :D

  10. april 2017 at 4:46 pm Reply
  • Caroline

   Yei, det elsker jeg å høre!

   10. april 2017 at 5:44 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.