Tirsdagstips #58

11. april 2017

[su_dropcap style=”simple”]F[/su_dropcap]ør jeg tar fatt på ukens tips må jeg bare fortelle dere at jeg har gått fullstendig ut av komfortsonen ved å skrive innlegget «Hvorfor får jeg høre at jeg er fin til å være så stor?» på Kvinneguiden! Magen min vrenger seg litt bare ved tanken på å utlevere mitt innerste på den måten, men jeg mener dette faktisk er så viktig å snakke om at jeg kunne ikke la være. Jeg innser at denne kampen, mot diskriminering av overvektige, langt fra er over. Den har nok akkurat startet, men jeg vil gjerne være med på å synliggjøre problemene som finnes for overvektige. Min drøm er at vi skal slutte å kommentere andres utseende, og slutte å dømme hverandre ut i fra hvordan vi ser ut. Diskriminering gjør meg så sint at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Og jeg vet at det er så mange som ikke tenker over hvordan de omtaler andre, de er ikke klar over hvor vondt det kan gjøre. Derfor mener jeg at det er så utrolig viktig å opplyse om dette. Tusen takk for alle dere som har skrevet til meg i dag, jeg blir så utrolig rørt at jeg sitter her med tårer i øynene. Det er så godt å kjenne på støtten som så mange gir meg, og oss som er overvektig. Igjen, tusen tusen takk!

Her kommer ukens tirsdagstips:
Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Mathilde Nicoline

  Så utrolig tøff du er som poster en sånn innlegg på kvinneguiden! Heia!

  11. april 2017 at 1:40 pm Reply
  • Caroline

   <3<3<3<3

   11. april 2017 at 6:52 pm Reply
 • Renate

  Gode tips! Og jeg synes det var UTROLIG tøft av deg å skrive det innlegget, fy søren! Du er tøff <3

  11. april 2017 at 6:20 pm Reply
  • Caroline

   <3<3<3<3

   11. april 2017 at 6:52 pm Reply
 • Ida

  Takk for et flott innlegg på Kvinneguiden. Der satte du ord på alle mine følelser angående det å være overvektig. Jeg nekter å bli dømt ut fra hvordan kroppen min ser ut, men jammen er der vanskelig til tider. Viktig tema som må snakkes om :)

  12. april 2017 at 11:27 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk, det setter jeg stor pris på!

   13. april 2017 at 3:02 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.