Tirsdagstips #57

4. april 2017

Foto: Ellie Pritts.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

9 Comments

 • Milla

  Den testen tør eg ikje ta, haha. Og den videoen av hu damå som spiste is. Eg grein. At folk kan vær så slemme.

  // Eg tenke egentlig likt som deg. Hvertfall på blogg. Instagram og facebook der kan du kontrollera publikum. Så der tenke eg at det e greit. Tilogmed då syns eg det e viktig å tenka på kass type bilder ein legge ut. På blogg, som e et heilt aent forum, hvertfall min, kor eg dele mine fotografier så blir jo bildene deretter estetisk sett. Og då tenke eg at noe i den duren e innafor. Samtidig som eg blir usikker. Haha. Vanskelig asså. Fotografen i meg seie JA. Forelderen i meg seie NEI. Haha.

  4. april 2017 at 5:58 pm Reply
 • Johanne

  Du har alltid så mange gode tips.

  4. april 2017 at 7:41 pm Reply
  • Caroline

   Yei, så glad folk liker det!

   5. april 2017 at 8:34 am Reply
 • Marie (@marieulvund)

  Åh, det bildet øverst likte jeg skikkelig godt! Fikk en skikkelig drømmende følelse av det, lengter ut i eng og mark. <3
  Synes også forøvrig det er digg å se på folk som bygger hus i Sims. Skjønner ikke hvordan folk klarer å være så fantasifulle, mine hus blir aldri så fine!

  4. april 2017 at 8:41 pm Reply
  • Caroline

   Ja, kanskje det virker beroligende å se på sånt?

   5. april 2017 at 8:34 am Reply
 • Hjertejubel

  Takk for mange fine tips <3
  Og så fresh bloggen din ble nå som du endret på designet! Altså, jeg likte det godt før også, men syntes dette også var veldig bra. Forandring fryder ü

  4. april 2017 at 8:50 pm Reply
  • Caroline

   Å, takk! Liker det sjæl!

   5. april 2017 at 8:37 am Reply
 • Martine

  Dette var skikkelig bra tips! Jeg likte spesielt rådene fra J.K Rowling, min favorittkvinne <3 det var akkurat det jeg trengte i dag, hvor fremdeles sitter pal ved pulten etter fem timer med skrivesperre..

  4. april 2017 at 11:57 pm Reply
  • Caroline

   Så bra at de kom til nytte!

   5. april 2017 at 8:38 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.