Tirsdagstips #57

Foto: Ellie Pritts.

9 kommentarer om “Tirsdagstips #57

  1. Den testen tør eg ikje ta, haha. Og den videoen av hu damå som spiste is. Eg grein. At folk kan vær så slemme.

    // Eg tenke egentlig likt som deg. Hvertfall på blogg. Instagram og facebook der kan du kontrollera publikum. Så der tenke eg at det e greit. Tilogmed då syns eg det e viktig å tenka på kass type bilder ein legge ut. På blogg, som e et heilt aent forum, hvertfall min, kor eg dele mine fotografier så blir jo bildene deretter estetisk sett. Og då tenke eg at noe i den duren e innafor. Samtidig som eg blir usikker. Haha. Vanskelig asså. Fotografen i meg seie JA. Forelderen i meg seie NEI. Haha.

  2. Åh, det bildet øverst likte jeg skikkelig godt! Fikk en skikkelig drømmende følelse av det, lengter ut i eng og mark. <3
    Synes også forøvrig det er digg å se på folk som bygger hus i Sims. Skjønner ikke hvordan folk klarer å være så fantasifulle, mine hus blir aldri så fine!

  3. Takk for mange fine tips <3
    Og så fresh bloggen din ble nå som du endret på designet! Altså, jeg likte det godt før også, men syntes dette også var veldig bra. Forandring fryder ü

  4. Dette var skikkelig bra tips! Jeg likte spesielt rådene fra J.K Rowling, min favorittkvinne <3 det var akkurat det jeg trengte i dag, hvor fremdeles sitter pal ved pulten etter fem timer med skrivesperre..

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.