Sommerferien 2017

2. april 2017

[su_dropcap style=”simple”]E[/su_dropcap]ndelig har vi landet på en plan som vi kan si oss fornøyd med når det kommer til ruten i sommerferien. Vi skal, om du ikke har fått det med deg, kjøre fra Bergen og nordover. Sist vi gjorde dette var i 2014, og det var en av de aller fineste turene vi noen gang har hatt sammen. Jeg er veldig begeistret over at vi har mulighet til å dra på ferie i det fine landet vårt, og jeg synes alt for få faktisk benytter seg av mulighetene som ligger her. Japanerne og tyskerne har i alle fall oppdaget hva Norge har å by på. Jeg har samlet noen bilder til ruten vår, og de er alle linket til kilde. Om du har noen tips til hva vi kan finne på underveis så skriv gjerne i kommentarfeltet! Skal du på sommerferie i år?

Trollstigen

Åndalsnes

Atlanterhavsveien

Namsos

Sandnessjøen

Fauske

Harstad

Alta

Hammerfest

Nordkapp

Ifjordfjellet

Kirkenes

Kautokeino

Mosjøen

Brekstad

Lillehammer

Lærdal

Undredal

Gjett om jeg gleder meg til å ta mine egne bilder?

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

23 Comments

 • Milla

  Sandnessjøen i mitt hjarte ❤ Glede meg te å se dine egne bilder fra denna turen ?

  2. april 2017 at 9:15 pm Reply
  • Caroline

   Jaaaa <3

   2. april 2017 at 9:19 pm Reply
 • Marie

  Norge er så utrolig vakkert! Det nordligste stedet jeg har vært er Fauske så jeg gleder meg til å se bilddne dine fra ends lenger nord!

  3. april 2017 at 3:50 am Reply
  • Caroline

   Enig, gleder meg!

   3. april 2017 at 9:41 am Reply
 • Kristine

  Ohoi, det blir noen timer i bil – men litt av en tur da! Du får gi lyd når dere er på Ørlandet i tilfelle du har tid til en is og jeg er i traktene ;)

  3. april 2017 at 5:48 am Reply
  • Caroline

   Ja, det blir voldsomt mange timer i bil :O Heldigvis har vi tre uker på oss. Det skal jeg! :D

   3. april 2017 at 9:42 am Reply
 • overtenking

  Å, så spennende! Jeg har så lyst til å se mer av Norge. Gleder meg til å se bildene dine :)

  3. april 2017 at 6:24 am Reply
  • Caroline

   Gleder meg til å ta bilder :D

   3. april 2017 at 9:42 am Reply
 • skoboksen

  Så utrolig mange flotte steder! Hihi, ble glad av å se Fauske på lista – det er der slekta bor.

  3. april 2017 at 8:07 am Reply
  • Caroline

   Kult! Har alltid syntes av Fauske er så sjarmerende.

   3. april 2017 at 9:42 am Reply
 • June

  Norge er så fint <3
  Vi har ikke greid å bestemme oss for hvordan vi skal tilbringe sommerferien enda. Jeg vet at jeg vil ha varme, og da må man nesten til utlandet da, haha. Og så skal vi til Nord-Norge på besøk en helg, da skal vi blant annet på dagstur til Svolvær! Det gleder jeg meg veldig til :)

  3. april 2017 at 8:59 am Reply
  • Caroline

   Det er innmari godt med litt varme i blant :) Så lenge det ikke blir for mye, jeg tror jeg tåler mindre enn gjennomsnittet. Om det er under 20 grader så er jeg fornøyd, haha.

   3. april 2017 at 9:43 am Reply
 • Monica M. Bergsvann

  Ååå…!!! Dere må kose dere så mye når dere er i Møre og Romsdal. Bor bare ca en times tid unna Atlanterhavsvegen. Trollstigen er også et must. Bruker av og til å kjøre der når jeg skal til Geiranger på roadtrip. Dere må også besøke Austrått hvis dere skal til Fosen og Brekstad. :o)

  Monica M. B.

  3. april 2017 at 2:23 pm Reply
  • Caroline

   Vi skal til Austrått :)

   3. april 2017 at 3:22 pm Reply
 • Lisa Skaar Næss

  Okei wow, nå fikk jeg lyst på norgesferie!

  4. april 2017 at 6:49 am Reply
  • Caroline

   :D

   4. april 2017 at 9:53 am Reply
 • Gro-Elisabeth

  Så kul ferie, det blir nok spennende! :-)
  Det vil jeg gjøre en gang, men kanskje ha Å i Lofoten som endedestinasjon ;-)

  4. april 2017 at 9:45 am Reply
  • Caroline

   Lofoten er jo helt fantastisk! Og jeg elsker Å :D

   4. april 2017 at 9:54 am Reply
 • A

  Når dere er på Åndalsnes anbefaler jeg dere å spise på en plass som heter Sødahlhuset, en veldig koselig lokal kafé som har sunn og økologisk mat. Trenger dere en plass å overnatte logger hotell Aak i naturskjønne omgivelser midt mellom Trollstigen og Åndalsnes. Ellers er Trollveggen veldig kult å oppleve når dere først er i området, det er bare 10-15 minutter å kjøre fra sentrum. God tur! :-)

  5. april 2017 at 9:46 am Reply
  • Caroline

   Oh, takk for mattips! Det er helt supert! Vi har booket oss inn på et annet hotell, dessverre, men setter pris på tips!

   5. april 2017 at 9:48 am Reply
 • Charlotte

  Ser så flott ut! Kan gjerne tenke meg en slik ferie selv. Kan du skrive mer om hvor lenge dere skal være borte, hvor dere skal overnatte ect? :)

  5. april 2017 at 4:09 pm Reply
  • Caroline

   Vi er borte ca. tre uker til sammen og skal bo på hotell :) Var det det du mente?

   5. april 2017 at 4:36 pm Reply
 • Status - Carolines Verden

  […] det med deg skal vi kjøre fra Bergen og opp til Harstad (der min familie bor). Planen for ruten har jeg allerede lagt ut her på bloggen, men det er godt mulig vi endrer litt på den. Vi har for eksempel booket oss inn på noen hoteller […]

  17. juli 2017 at 8:45 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.