Retningslinjer (som ikke er regler)

Mine retningslinjer (som ikke er regler) gjelder fra 1. mai 2017 og på ubestemt tid:

 • Bruke kameraet hver dag.
 • Ikke se på mobilen i sengen om kvelden/natten.
 • Kun bruke Snapchat, Instagram og bloggen når jeg virkelig føler jeg har lyst til det.
 • Ikke spise smågodt, sjokolade med mindre enn 70% kakao, iskrem, kaker, sukkerholdig brus eller annen mat med mye sukker.
 • Øke inntaket av grønnsaker og frukt. Mye. Type ti porsjoner om dagen (ca. 800 gram).
 • Lese eller høre på lydbok i gjennomsnitt 20 minutter hver dag.
 • Gå en tur, danse eller gjøre yoga hver dag. Om så kun en tur rundt huset.
 • Kjøttfri middag minst én dag i uken. Helst fire dager.
 • Spare så mye penger som mulig. Det vil si at jeg må prioritere vekk kafé, kino, pakker fra iHerb, innkjøp av klær og andre unødvendige utgifter. Og at jeg må ta med matpakke på jobb.

Forresten, søndag er siste dag dere kan stille spørsmål her.

10 kommentarer om “Retningslinjer (som ikke er regler)

 1. Åh, denne listen vil jeg også følge. Jeg har satt meg som mål å gå ned minimum 5 kg innen vi skal på ferie i slutten av september.

 2. Blir med på aktivitet hver dag! Nå er jo treningsopplegget mitt ganske fylt opp fra før, men merker jeg kan være dårlig til å ta initiativ til å trene når det er «hull» i planen. Uansett hvor støl og sliten jeg er, tar jeg ikke skade av å tøye / gjøre yoga som restitusjon – eller gå en tur for den saks skyld.

 3. Mange fine punkter på denne lista! ^^ Det viktigste er jo at man bruker tiden sin på det man ønsker og klarer å luke ut det unødvendige som ikke gir energi. Jeg er litt redd for retningslinjer, redd for å bli for styrt av de, men så lenge det er rom for slingringsmonn og hvis man ikke ser på det som fastsatte regler, kan det nok være positivt. Håper du får en fin uke, Caroline!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.