Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Jeg vant!

12. april 2017

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]er om dagen var jeg såpass heldig at jeg vant et svært påskeegg fra Vakker.no! Ganske kult, siden jeg ikke akkurat er kjent for å ha vinnerflaks. Kanskje det har snudd? Jeg tenkte jeg skulle linke til produktene jeg vant, om noen av dere også har lyst på dem. I morgen drar vi på påskeferie til Nord-Norge, og jeg gleder meg vilt! Så i dag skal det vaskes, ryddes og pakkes. Det finnes nesten ikke noe bedre enn å komme hjem til rent og ryddig hus, eller hva? Håper dere alle sammen har det bra, og stor takk til Vakker.no for den fine premien!

Har du fått påskeegg i år?

 • Lumene Sensitive Touch Extra Gentle Cleanser. En skånsom cleanser som effektivt fjerner sminke og urenheter fra huden. Inneholder 100 % økologisk linfrøolje som gjør godt for huden, spesielt sensitiv hud. Sensitive Touch Extra Gentle Cleanser inneholder milde formler som ikke tørker ut huden.
 • Lumene Arctic Aqua Deep Moisture Night Cream. Effektiv fuktighetskrem som gir næring og mykhet til huden din i løpet av natten. Kremen forbedrer hudens egen, naturlige beskyttelsesmekanisme. Inneholder mineralrik kildevann og en unik fuktighetsgivende teknologi som holder huden myk og sunn også lenge etter påføring.
 • Lumene Arctic Aqua 24 Balancing Moisture Face Cream. Mineralrik fuktighetskrem som bidrar til å balansere huden og reduserer urenheter. Huden etterlates matt med en kontrollert glans. Gir langvarig fuktighet til huden i ansiktet, der huden trenger det mest. Oljefri.
 • Kava Kava Hydroganic Shampoo. Kava Kava Hydroganic Shampoo er en sjampo for tørt og skadet hår. Beriket med keratin og økologisk ekstrakt fra ginkgo biloba, rosmarin og kava kava. Gir næring, glatter, mykgjør og forsegler det ytre skjellaget av tørrt og skadet hår. Etterlater håret mykt, skinnende og medgjørlig.
 • Brush Cleansing Pad. Rengjøring til sminkekoster som du får med når du kjøper sminkekoster.
 • W7 Oh So Waterproof Mascara. Oh So Waterproof mascara har en stor og tykk børste som gir deg sorte vipper med både lengde og volum.
 • TheBalm Instain Powder Staining Blush Toile. Se denne videoen for bruk.
 • Max Factor Lipfinity Lip Colour – So Glamorous. Profesjonelle makeup-artister vet veldig godt at hemmeligheten bak en perfekt leppefarge ikke nødvendigvis betyr konstant påføring. Ved hjelp av to-trinns-påføringen så får du her et meget holdbart resultat og en blank finish. Velg i et bredt spekter fra naturlige til mer dramatiske look.
 • Victoria’s Secret Fantasies Endless Love Bodylotion. Fantasies Endless Love Bodylotion er en uimotståelig frisk bodylotion. Den gir fra seg en romantisk følesle og du vil føle deg livlig og luksuriøs. Huden etterlater seg myk og smidig, gir samtidig fra seg godt med fuktighet.
 • W7 Face Primer. Denne primeren fra W7 er grunnlaget for perfekt makeup. Et tynt lag med W7 Face Primer reduserer synligheten av porer og fine linjer. Huden får en smidig og jevn overflate som hjelper resten av sminken til å se plettfri ut.
 • Max Factor Glossfinity Gel Shine Lacquer Gellies – Lacq Volet.
 • Max Colour Effect Mini Nail Polish – Silver. Max Effect Mini Nail Polish har en long-lasting formula som ikke flakker av, og finnes i 12 nye eksplosive farger for å matche humør eller anledning. Diva Violet fanger opp sommertrendene, mens Red Carpet Glam er den perfekte fargen når du vil kjenne deg litt ekstra glamorøs.
 • Max Factor Wild Shadow Pot – Vicious Purple. Sterke intense farger som gir et dramatisk og spennende look. Kan også fuktes for et enda mer dramatisk utseende. Svært gode omtaler. En av de absolutte favorittene til profesjonelle sminkører i underholdningsbransjen.
 • Bad Norwegian Moisturize Facial Cream. En fuktighetskrem spesielt utviklet for menn, basert på naturlige ingredienser som jojobaolje, shea butter og aloe vera. Kremen fra Bad Norwegian gir langvarig fuktighet samt trekker raskt inn i huden. Moisturize Face passer alle hudtyper, og inneholder ingen parabener, parfyme eller miljøskadelige stoffer. Ingen ingredienser er testet på dyr.
 • Bad Norwegian Revitalize Face. En intensiv fuktighetskrem fra Bad Norwegian som er utviklet for å redusere rynkedannelse hos menn og tilføre mye fuktighet. Revitalize Face kremen har ingredienser som reduserer skadevirkning fra sol og kulde. Produktet er utviklet i Norge for det nordiske klimaet. Uten parabener, parfyme eller andre miljøskadelige stoffer. Ingen ingredienser er testet på dyr.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • StiligeCecilie

  Det fortjente du ;-*

  12. april 2017 at 11:47 am Reply
  • Caroline

   <3

   12. april 2017 at 11:49 am Reply
 • Renate

  Å, så mye fint! <3 Det eneste jeg har vunnet, er noen Harry Potter-dvd'er. De vant jeg sommeren 2011, og siden har jeg ikke hatt noe flaks, haha. Men det i seg selv var stort!

  12. april 2017 at 12:59 pm Reply
  • Caroline

   Harry Potter <3

   12. april 2017 at 2:09 pm Reply
 • skoboksen

  Kos deg med påskeegget og nyt påskeferien i nord! Kommer du med et oppfølgingsinnlegg etter du har testet produktene ut nærmere?

  12. april 2017 at 1:24 pm Reply
  • Caroline

   Jeg skal gi bort de fleste av dem, men kan gjerne skrive om shampooen, ansiktsrensen og nattkremen som jeg beholder selv :)

   12. april 2017 at 2:09 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.