Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

En liten oppdatering

19. april 2017

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]er kommer en liten oppdatering fra ferien vår i nord. Jeg får ikke blogget så mye, men det er egentlig helt naturlig når jeg er med familie. Da vil jeg jo bruke tiden min på dem. Etter å ha vært sammen, bare oss to, i hele påsken så kom familien min hjem på mandagskvelden. Det var deilig å se dem, spesielt tantebarnet mitt på ett år. Hun er bare helt fantastisk herlig, og jeg skal ta bilder av henne denne helgen. Har ikke ledd så mye på lenge.

Ellers har jeg ikke fått lest omtrent noe, i det hele tatt, og det er helt greit. Ha ha. Jeg har vært sammen med noen av mine beste venner, har fått hele tre nye Pokémons i samlingen og har funnet denne spillelisten på Spotify (at det går an, den er så deilig). Jeg har sett ferdig Girls (som tok seg opp i slutten av i sesongen, sammenlignet med begynnelsen) og sett starten av den nye sesongen av SKAM. Jeg følger også med på den nye sesongen av Prison Break, og har sett ferdig hele sesong én av Sherlock.

I morgen har min beste venn, mann, kjæreste og store helt bursdag. Og siden han har bursdag 20. april, jeg har 29. april og søsteren min hadde 14. april, så slår vi sammen alle sine dager til én stor fest. Pappa skal fikse langtidsstekt indrefilet av storfe, mamma har laget fromasjkake (bare fordi at jeg plutselig fikk innmari lyst på det) og jeg skal lage klassisk sjokoladekake i langpanne med nonstop og seigmenn (for det er Jørgens favoritt). På fredag skal jeg møte Siri og Lisa, og være sammen med Jørgen i byen. Og lørdagen skal jeg nyte siste dagen her oppe for denne gang.

Jeg har også hatt flere angstanfall, men det orker jeg ikke tenke mer på nå. Smil.

Foto: Albert Cornelissen.

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Hilde

  <3

  20. april 2017 at 8:34 am Reply
  • Caroline

   <3

   20. april 2017 at 9:48 pm Reply
 • Gitte

  Høres ut som det blir en knakende god bursdagsfeiring! Hurra! Jørgens favorittkake gjør meg nostalgisk – nonstop og seigmann er fremdeles stas. Kos deg de neste dagene! :D

  20. april 2017 at 9:34 am Reply
  • Caroline

   :)

   20. april 2017 at 10:05 pm Reply
 • Lisa

  Det blir kjempekoselig å se deg igjen på freddan!

  20. april 2017 at 1:39 pm Reply
  • Caroline

   :D

   20. april 2017 at 10:05 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.