Verdens poesidag

[su_dropcap style=»simple»]I[/su_dropcap] dag er det verdens poesidag. Poesi har alltid vært et vagt begrep for min del, helt inntil nå nylig faktisk. Det er litt som en ny verden som har åpnet seg for meg, og når et dikt treffer meg så treffer det meg på en måte som ingen annen litteratur kan klare. Jeg har også begynt å skrive litt selv, men jeg har ikke akkurat selvtillit på området. Likevel tenkte jeg å dele noen av diktene jeg har skrevet i det siste. Det er veldig godt for meg når jeg klarer å sette ord på følelser og situasjoner som er viktig i livet mitt.


jeg tenker
derfor
dør jeg


jeg vet ikke
om jeg klarer
å leve mer
sa jeg

jeg vet ikke
om jeg holder ut
at du skal dø mer
sa han


det enkleste
er ofte
det vanskeligste


jeg tør ikke
jeg orker ikke
jeg klarer ikke
jeg ser ikke
jeg makter ikke

jeg vil


følelsen av
glede
er som
følelsen av
smertestillende


du skulle
bare visst
hva jeg
er laget
av


jeg gjør
meg
svak
slik at
du
får være
sterk

12 kommentarer om “Verdens poesidag

  1. Eg blei så rørt av dette diktet! du er dyktig!
    Kunne eg fått poste det på bloggen min?

    med link og ære til deg seff!

    Eg brukar liksom bloggen min til å samle ting eg likar, og dette likte eg så godt <3

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.