Tips til smarte tanker

[su_dropcap style=»simple»]G[/su_dropcap]od torsdag, Godtfolk! Jeg har fri i dag, så jeg prøver å slappe av (selvom det er nesten umulig). I går var jeg på jobb, så jeg fikk ikke skrevet om kvinnedagen slik jeg ville. Kvinnedagen har blitt mye viktigere for meg de siste årene, og jeg har begynt å fatte mer og mer hvor viktig det ennå er å kjempe for likestilling. Spesielt utenfor Norges grenser, men også her i landet! Jeg må innrømme at jeg enda har alt for lite kunnskap om likestilling og kjønnsrelaterte temaer, derfor tenkte jeg å linke til noen smarte tanker i dette innlegget. Så håper jeg dere får en fin torsdag videre.

8 kommentarer om “Tips til smarte tanker

  1. Er så glad for at Ulrikke bruker planformet hun har fått til å ta opp slike viktige ting og ikke er redd for å virkelig si det hun mener! Om du ikke har hørt appellen hennes fra i går foreslår jeg virkelig å høre den, kjempe bra! :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.