Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Tips til smarte tanker

9. mars 2017

[su_dropcap style=»simple»]G[/su_dropcap]od torsdag, Godtfolk! Jeg har fri i dag, så jeg prøver å slappe av (selvom det er nesten umulig). I går var jeg på jobb, så jeg fikk ikke skrevet om kvinnedagen slik jeg ville. Kvinnedagen har blitt mye viktigere for meg de siste årene, og jeg har begynt å fatte mer og mer hvor viktig det ennå er å kjempe for likestilling. Spesielt utenfor Norges grenser, men også her i landet! Jeg må innrømme at jeg enda har alt for lite kunnskap om likestilling og kjønnsrelaterte temaer, derfor tenkte jeg å linke til noen smarte tanker i dette innlegget. Så håper jeg dere får en fin torsdag videre.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

8 Comments

 • Elise Ols

  Er så glad for at Ulrikke bruker planformet hun har fått til å ta opp slike viktige ting og ikke er redd for å virkelig si det hun mener! Om du ikke har hørt appellen hennes fra i går foreslår jeg virkelig å høre den, kjempe bra! :)

  9. mars 2017 at 1:48 pm Reply
  • Caroline

   True!

   9. mars 2017 at 3:54 pm Reply
 • overtenking

  Takk for gode tips! <3

  10. mars 2017 at 3:00 pm Reply
  • Caroline

   Bare hyggelig!

   10. mars 2017 at 3:08 pm Reply
 • Luisa - La Mar

  Så mange fine og viktige tips! Takk C <3

  14. mars 2017 at 3:09 pm Reply
  • Caroline

   <3

   14. mars 2017 at 4:48 pm Reply
 • Ingvild

  Tusen takk for dette innlegget!! :-)

  16. mars 2017 at 11:49 am Reply
  • Caroline

   :)

   16. mars 2017 at 12:48 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.