Saker jeg lurer veldig på

 • Hvordan får folk tid til å få med seg så mange bøker, serier, podcaster og filmer?
 • Pusser andre også brillene sine sånn ca. hele tiden?
 • Hvordan klarer folk å bestemme seg for hvilken tatovering de vil ha?
 • Hvorfor er jeg så forbasket sliten hele tiden?
 • Kan jeg noen gang bli god i matematikk?
 • Vil jeg skjele mindre om jeg tar en øyeoperasjon til?
 • Hva gjorde vi egentlig før vi fikk mobiler og internett?
 • Hvorfor har jeg så uflaks i Pokémon GO for tiden?
 • Hvor lenge kommer jeg til å fortsette å blogge?
 • Hvordan fungerer egentlig elektrisitet, telefonsamtaler og internett?
 • Hvor mange prosenter av havet er ennå ikke utforsket?
 • Og finnes det slike kjempeblekkspruter?
 • Vil jeg noen gang bli en god skribent?
 • Og vil jeg noen gang kunne bidra like mye som de andre på quiz?
 • Vil jeg noen gang bli et halvparten så godt menneske som Jørgen?
 • Hvor kommer godhet fra? Og hvor kommer ondskap fra?
 • Hvor lenge vil Facebook bestå?
 • Kan jeg egentlig noen gang bli helt frisk?
 • Hva foregår egentlig i hodet til en toppidrettsutøver?
 • Hvordan takler enkelte mennesker så lett å snakke foran store forsamlinger?
 • Hvorfor har jeg ofte lyst til å stikke hodet i jorden, og forsvinne?
 • Hvorfor er jeg så redd for smerte?
 • Hvorfor er melankoli tiltrekkende og godt?
 • Er det bare jeg som synes Zelda er skikkelig vanskelig å spille?
 • Føler alle mennesker seg litt ensom?
 • Hvorfor snakkes det så lite om døden?
 • Hvorfor er vi så overfladiske og materialistiske?
 • Hvor i verdensrommet er det intelligent liv?
 • Hvorfor synes noen at nakenhet mot kroppspress er en god idé?
 • Vil jeg noen ganger få ro?
 • Hvorfor oppfører jeg meg som en klønete tenåring sammen med andre folk?
 • Hvorfor liker jeg å gi uttrykk for at jeg er mindre intelligent enn jeg er?
 • Hvorfor eier jeg ikke konkurranseinstinkt?
 • Finnes det et parallelt univers?
 • Hvordan overlever man mentalt etter en katastrofe?
 • Hva er en katastrofe?
 • Har jeg gjort noe betydningsfullt for andre?
 • Hvorfor er jeg så egoistisk?
 • Hvorfor klager jeg så mye? Hvorfor klager vi så mye?
 • Har vi egentlig noe som helst å klage på?
 • Hvem definerer hva som oppleves som klaging, eller ikke?
 • Har man lov å klage når man bor i Norge?
 • Vil jeg en dag bli klok?

26 kommentarer om “Saker jeg lurer veldig på

 1. Så mange kule spørsmål. Hadde vært gøy å diskutere noen av dem. Ser mye her vi sikkert kunne prata om i timevis <3

 2. Når det blir tåkete bruker jeg å pusse brillene,he he. Tror nok at du allerede har svarene på mange av spørsmålene :) og vil bare si at du har gjort masse betydningsfullt for meg, og det er nok at du bare er deg :)

  <3

 3. Nå begynte tankene å spinne! Og jeg fikk veldig lyst til å diskutere med deg/dere! :D Har du forresten hørt om Growth Mindeset? Jeg har veldig lenge hatt et såkalt «fixed minset», og det har vært ganske ødeleggende for meg, og forhindret en positiv utvikling.

   1. Mindset* (Ops). Jeg bare kom på det da jeg leste «Kan jeg noen gang bli god i matematikk?». Den første tanken som dukket opp var «Ja! Matematikk går det an å lære seg – som alt annet!». Men det innebærer at man tror at det går an å lære seg det.

     1. Vi har nok forskjellige utgangspunkt, men jeg tror ikke utgangspunktet vårt er avgjørende hvor langt vi klarer å nå. I hvert fall i mye mindre grad enn det som er utbredt å tro. Sjekk ut denne, der forklares dette nærmere: https://m.youtube.com/watch?v=pN34FNbOKXc. Sitat: «The moment we believe that success is determined by an ingrained level of ability, we will be brittle in the face of adversity».

 4. En venninne av meg tok botox i øyet for at hun skulle skjele mindre! :o Er det noe du har tenkt på/vurdert/gjort? Hvis du ikke ønsker å ta en operasjon til.

  :-)

 5. Her var det mange gode spørsmål og tanker! :) Det meste er vel sånt man kan diskutere i evigheter, men en ting kan jeg i hvert fall svare på: kjempeblekkspruter finnes! Jeg har blitt så utrolig fascinert av dem etter at jeg lærte at de er favorittmaten til blant annet spermhvaler og at de ofte havner i kamp mot hvalene, og vinner!

   1. Jeg lærte om det på hvalsafari i Andenes i fjor sommer, så jeg har ingen annen direkte kilde enn museet der, men hvis du google kjempeblekksprut + spermhval kommer det i hvert fall opp en del, og sikkert enda mer på engelsk :)

 6. Hei! Dette er utrolig urelevant (er det et ord egt) til innlegget ditt – som jeg forøvrig likte godt – men, hvordan får du inn spilleliste fra spotify på bloggen slik som du har? Var veldig fancy!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.