Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Nytt design!

26. mars 2017

[su_dropcap style=»simple»]G[/su_dropcap]od søndag! Long time, no see. Jeg har visst tatt meg en liten ufrivillig bloggpause noen dager, men jeg har arbeidet mye med bloggen likevel. Som du ser (i alle fall om du leser dette på en datamaskin) har jeg nå fått meg nytt bloggdesign. Jeg er ganske så stolt fordi jeg har fikset alt selv! Koding er ikke noe jeg er spesielt flink i, spesielt ikke CSS, så dette har vært litt frustrerende til tider. Men nå har jeg fått det til, ish. Det er ennå en god del småting som jeg har lyst til å få fikset på fremover, jeg må bare finne ut hvordan. Blant annet vil jeg endre en del av det som står på engelsk i designet, til norsk. Og som du kanskje ser, når du trykker deg inn på et innlegg eller en side, så er det sidemeny noen plasser. Den får jeg ikke vekk, så nå har jeg bare forsonet meg med at den kommer til å være der. Jeg håper det likevel ser greit ut, og er brukervennlig. Si gjerne i fra om du ser noe som bør endres på!

Hva synes du?

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

10 Comments

 • Renate

  Så fint!! <3

  26. mars 2017 at 7:44 pm Reply
  • Caroline

   Å, taaaakk!

   26. mars 2017 at 7:45 pm Reply
 • Milla

  Eg elske det, but this you know <3

  // Tusen takk Caroline, ganske fornøyd sjøl ;)

  26. mars 2017 at 7:49 pm Reply
  • Caroline

   <3

   26. mars 2017 at 8:39 pm Reply
 • Lisa

  Ser veldig fint ut – digger fargene og! :-)

  27. mars 2017 at 10:27 am Reply
  • Caroline

   Takk! :D

   27. mars 2017 at 3:01 pm Reply
 • Luisa - La Mar

  Så fint det har blitt her <3

  28. mars 2017 at 1:23 pm Reply
  • Caroline

   Takk <3

   28. mars 2017 at 1:24 pm Reply
 • Carina Behrens

  Det ser kjempefint ut, du har gjort en strålende jobb :D

  28. mars 2017 at 1:31 pm Reply
  • Caroline

   Takk!

   28. mars 2017 at 5:00 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.