Noe nytt

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg har lenge tenkt på å fornye bloggen min litt. Først og fremst hadde det vært fint med et nytt design, men jeg tenker også å gå igjennom oppskrifter og eldre innlegg for å fornye og rydde litt. Jeg har funnet noen bloggdesign jeg liker veldig godt, og jeg vurderer å kjøpe et av dem nå snart. Men det er så utrolig vanskelig å velge! Derfor tenkte jeg å be dere om en aldri så liten tjeneste… Kunne dere sett igjennom de bloggdesignene jeg har funnet og si hvilket design som dere liker best? Jeg vil helst, som dere kanskje ser, ha det enkelt. Og jeg trekkes litt mot å droppe sidebaren, men er ikke helt sikker. Som sagt setter jeg kjempestor pris på deres meninger!

  1. darling.ohwild.com
  2. lola.ohwild.com
  3. mairagall.com/demos/equinox
  4. olivia.cityhousedesign.com

Håper dere får en fin tirsdag videre!

23 kommentarer om “Noe nytt

  1. Holy, 1’ern var fin! Det er akkurat sånn jeg har sett for meg min blogg, det tidligere jeg hadde (som ligna) var ikke heelt meg. Ellers var 2’ern veldig fin!

    Takk for tips! Kanskje jeg velger en av disse jeg også, men venter til du har valgt ;) Jeg har ikke godt av å se sånne fine design! Hilsen hu som bytter altfor ofte, haha.

  2. Jeg elsket darling, og den siste! Ble veldig inspirert til å faktisk ta tak i designet på min egen blogg nå selv, har hatt lyst til å fikse det lenge, men ikke helt hevet meg rundt! :) Dette var fin inspirasjon!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.