Mine favoritter på iHerb.com

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]et finnes et hav av gode produkter på iHerb.com, og som dere kanskje vet er jeg fast kunde. Jeg har her laget en liste med de produktene som er mine favoritter for tiden. Sjekk dagens takst hos tollvesenet for å regne ut hvor mye det du kjøper blir i norske kroner. Noen ganger kommer også de norske prisene opp automatisk. Husk at du kan kjøpe for 350 norske kroner for å unngå toll, og da er frakten inkludert i prisen. Jeg handler alltid for litt under 350 kr, slik at jeg er helt sikker på at jeg er innenfor. Om du er ny kunde kan du bruke rabattkoden MBM322 og få 5 dollar i avslag, den skrives inn på siden der du finner handlekurven. Ellers er det bare å spørre meg i kommentarfeltet om du skulle lure på noe angående bestilling osv.

Tips! Hold pilen over det produktet du ønsker å lese litt mer om, og trykk på det produktet du vil kjøpe/lese mer om for å komme direkte til iHerb.com.

Te og annen drikke

                  

Snacks og godis

                                         

 

Til matlaging

               

Annet

            

Foto: Farrel Nobel.

10 kommentarer om “Mine favoritter på iHerb.com

 1. Så mange bra ting! Ble så glad da jeg så Quest Bars på Deli De Luca, men så var det nøtter/mandler i alle + palmeolje :(( iHerb er et bra sted<3 Bestile vaskemidler derfra før jul en gang og er så fornøyd :D Har pleid å handle for mer enn tollgrensa noen ganger. Hehe.

  1. Oi, visste jeg ikke. Har alle palmeolje? Ja, elsker iHerb! Har ikke kjøpt vaskemidler der før, kanskje jeg skal gjøre det neste gang.

   1. De jeg sjekka hadde i alle fall det :O Var ganske mange som hadde det. Noen av Atkins-barene blant annet. Men ikke alle! Så er verdt å lese innholdsgreia når man skal kjøpe en i butikk :D For plutselig er det en som har, og en annen ikke. Rart opplegg.

    1. Huff, jeg blir helt stressa, haha. Men like greit, jeg kan ikke spise hverken Atkins-barer eller Questbarer fordi jeg ikke tåler dem… Men liker smaken da.

     1. </3 Ja er mye stress. Men altså: jeg spiser det innimellom fordet. Fordi: Jeg er sulten. Og sult trumper alt.

 2. Tusen takk for tips, ska definitivt sjekka ut iherbs. har aldri vore innom der. Will now tho.

  // Tusen takk Caroline, ja, eg skreiv det kjapt istad sånn at bilde sko ha no mær fylde. Om du skjønne? ;)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.