Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Dagbok #12

4. mars 2017

[su_dropcap style=»simple»]P[/su_dropcap]lutselig ble det mars, og jeg har allerede fått årets fregner. Bergen flotter seg i solskinn for tiden, og vi har brukt dagen på å være lit kulturelle. Sammen med noen gode venner dro vi en tur til Troldhagen, Edvard Grieg sitt hjem. Etter det var vi en tur innom en stavkirke, så jeg kan krysse det av bucketlisten min. Bilder kommer snart, i et eget innlegg. Jeg liker å benytte helgene til å oppleve litt, spesielt noe som har med naturen eller kultur å gjøre. Da kan man synke ned i sofaen etterpå med god samvittighet.

Den siste tiden har vært preget av at jeg på en merkelig måte har fått mer energi, samtidig som jeg har hatt perioder der jeg har vært forferdelig sliten. Det er en rar kombinasjon. Livet mitt virker å ha gått inn i et slags ventestadie, så det gjelder å ha god tålmodighet for tiden. Ett steg frem, to tilbake, tre steg frem, ett tilbake osv. Jeg er uansett umåtelig takknemlig for at jeg er på et litt bedre sted enn for noen måneder siden, og håper så inderlig det vil vare. Slike ting har lurt meg mang en gang før, så jeg prøver å roe ned og tenke at det er viktigere å gå forsiktig enn å løpe utenfor et stup.

Foto: rawpixel.com.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.