Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Tirsdagstips #53

14. februar 2017

Foto: Jeremy Bishop.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Luisa - La Mar

  Her var det mye fint og interessant. Jeg husker jeg var livredd for å få fødselsdepresjon da jeg var gravid, åh, jeg er så inderlig glad for at jeg ikke fikk det. Og ja, jeg har blitt paranoid, og jeg har ikke sett det en gang :p

  14. februar 2017 at 1:36 pm Reply
  • Caroline

   Haha! Lett å bli paranoid.

   14. februar 2017 at 6:17 pm Reply
 • Gitte

  Du deler alltid så mange interessante lenker! Har ikke rukket å lese gjennom alt ennå, men har gjort meg en «mental note» på å se Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? før det blir utilgjengelig igjen. Likte boken veldig godt, og er generelt glad i NRK-serier, så dette lover veldig bra! Har hørt en del om såkalt prepping på P3 i det siste, men klarer ikke helt å la meg rive med. Tror jeg bekymrer meg nok allerede, hehe!

  15. februar 2017 at 9:54 am Reply
  • Caroline

   Hehe, godt poeng!

   15. februar 2017 at 12:34 pm Reply
 • Hilde

  Lenge siden jeg har ledd høyt;) takk for linken til den normale moren,he he.

  16. februar 2017 at 9:49 pm Reply
  • Caroline

   :D

   16. februar 2017 at 10:42 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.