Tirsdagstips #53

Foto: Jeremy Bishop.

6 kommentarer om “Tirsdagstips #53

  1. Her var det mye fint og interessant. Jeg husker jeg var livredd for å få fødselsdepresjon da jeg var gravid, åh, jeg er så inderlig glad for at jeg ikke fikk det. Og ja, jeg har blitt paranoid, og jeg har ikke sett det en gang :p

  2. Du deler alltid så mange interessante lenker! Har ikke rukket å lese gjennom alt ennå, men har gjort meg en «mental note» på å se Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? før det blir utilgjengelig igjen. Likte boken veldig godt, og er generelt glad i NRK-serier, så dette lover veldig bra! Har hørt en del om såkalt prepping på P3 i det siste, men klarer ikke helt å la meg rive med. Tror jeg bekymrer meg nok allerede, hehe!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.