Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Svar på spørsmålsrunden DEL 2

21. februar 2017

Har du noen favorittbilder som du har tatt, og kan du vise oss dem?
Jeg tror ikke jeg har et foto som jeg tenker er det beste bildet jeg har tatt, tror jeg. Men jeg har noen bilder som jeg er fornøyd med av forskjellige grunner. Her er noen av dem:

Hva har du lest i det siste, som fikk deg til å le?
Kan ikke huske å ha lest noe som helst som fikk meg til å le, ha ha. Men om an vil lese en morsom bok, så anbefaler jeg «Sola er en feit gud» av Jon Ewo.

Hva hører du på for tiden (podcast og musikk)?
Jeg hører hele tiden på det nye albumet til Silja Sol, og elsker omtrent alle låtene som er på det albumet. Ellers hører jeg mye på musikken på Spotify-listen Akkurat & Nå. Jeg får ikke hørt så mye på podcast som jeg vil for tiden, men om jeg hører så har det blitt Terapi.

Liker du matlagningsprogrammer?
Ja! Jeg liker å se Hellstrøm sin nye serie, Masterchef, 4-stjernes middag og mye annet. Det er litt beroligende å se på at andre lager mat, synes jeg.

Hva syne du om den siste/nyeste sesongen av Gilmore Girls?
Med fare for å få fans på nakken så synes jeg den skuffet litt. Jeg synes den var litt… rar? Jeg vet ikke helt hva det spesifikt var, men det var som om hele sesongen gav meg en litt dårlig følelse sammenlignet med de andre sesongene. Altså, jeg vil alltid like Gilmore Girls, men jeg liker absolutt de første sesongene best.

Hvis du kunne vært en person i Friends, hvem skulle det vært?
Jeg har fått hørt at jeg er mest lik Rachel, sikkert fordi jeg er følsom og kan være litt naiv. Men jeg synes Monica er veldig kul og sterk, så kunne gjerne fått litt av styrken hennes. Rachel er den jeg liker aller best som person, ha ha. Også synes jeg nok Chandler og Joey er mest morsom.

Er det noe spesielt du gleder deg til i år?
Jeg gleder meg veldig til sommerferien, som blir bilferie i Norge.

Har du noen mål med bloggen din? Noe du jobber mot?
Jeg arbeider akkurat nå med å ta bloggen litt mindre seriøst. Jeg vil at bloggen skal være mitt fristed, og jeg har ikke så lyst å være bundet av lesertall og slikt. Og jeg vil heller blogge når jeg føler jeg har noe å komme med, enn å blogge hver dag. Om jeg skal la bloggen og sosiale medier ta for mye styring og plass, så merker jeg at jeg stresser mer.

Hva skal til for at du blir fast leser av en blogg?
Bloggen må enten være underholdende, gjenkjennbar eller gi meg noe. Også må den nesten ha et design som er brukervennlig, ellers faller jeg fort av.

Har du noen tips til gode bloggere?
Ja! Jeg skal lage et eget innlegg snart, tenkte jeg, med mine favorittbloggere. Stay tuned!

Har du noen gode bøker å anbefale?
Anbefaler «Unnskyld» av Ida Hegazi Høyer.

Hva får du mest ut av å blogge?
Det er en måte å være sosial på, så jeg elsker åpenbart å få tilbakemeldinger og kommentarer. Også kan jeg være kreativ med foto og tekst, og jeg kan engasjere meg i det som betyr noe for meg.

Hva er din absolutte favorittsang?
To where you are med Josh Groban.

Om du skulle farget håret, hvilken farge skulle det vært?
Kanskje litt rødlig eller mørkere. Men enn så lenge er jeg fornøyd med mine naturlige farge.

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Luisa - La Mar

  Så fint å lese! Og du, de bildene, jeg bare WOW. Det bildet av Bergen og snø, jeg elsker det <3

  21. februar 2017 at 2:33 pm Reply
  • Caroline

   Å, tusen takk!

   21. februar 2017 at 2:56 pm Reply
 • Trude

  Det er så koselig med slike spørsmålsrunder! :) Og jeg er helt enig med deg når det gjelder den nyeste sesongen av Gilmore Girls. Jeg fikk heller ikke den gode følelsen av å se de fire episodene, de var ikke like koselige, søte og morsomme som de originale 7 sesongene. Dessuten ble jeg enormt skuffa over oppførselen til Rory! Måten hun behandla Paul på (det var kanskje ment som morsomt det faktum at hun hele tiden glemte han, men kom igjen da,- han er kjæresten din og hvis han gjør så lite inntrykk på deg så vær voksen nok til å gjøre det slutt slik at dere begge kan gå videre med livet!), at hun lå med Logan, og det at det virket som Lorelai syntes at Rory sin oppførsel var OK… Nei, jeg tror det er best for min egen del å forsøke å glemme de fire siste episodene fullstendig, og kun kose meg med de sesongene som inneholdt Stars Hollow-magien ;)

  21. februar 2017 at 2:51 pm Reply
  • Caroline

   Veldig enig, Rory var litt drittsekk :/

   21. februar 2017 at 2:57 pm Reply
 • Hjertejubel

  Så fint å lese svarene dine. Og jeg er obsessed av det vinterbildet du tok av Bergen, NYDELIG herregud.

  21. februar 2017 at 5:21 pm Reply
  • Caroline

   Aw, takk!

   21. februar 2017 at 6:01 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.