Status

24. februar 2017
 • Nå har jeg levd på lavkarbo i to måneder, og har ikke spist noe godteri, potetgull og andre ting med mye sukker. Heller ikke noe pasta, ris og mat med mel og korn. Den første måneden fikk jeg gode resultater, men nå i februar har det gått dårlig. Jeg har gått opp i vekt og føler generelt ikke at ting fungerer. Og det er så forferdelig frustrerende at jeg har ikke ord! Jeg er så lei av at aldri kroppen min vil arbeide på lag med meg. Aldri… Jeg kommer til å fortsette på lavkarbo i den forstand at jeg ikke kommer til å spise sukkerprodukter og mat med mye stivelse som pasta osv, fordi det trives jeg med. Skal prøve å gjøre noen småjusteringer og fortsette i en eller to måneder til. Om det ikke da gir noen gode resultater så må jeg re-tenke hele greia. Sukk…
 • Nå er det snart Mammut-salg igjen, og jeg gleder meg skikkelig til å være på jobb i den perioden. Det er alltid masse å gjøre, og det er gøy!
 • I kveld skal jeg gjennomføre en «kontrollert sprekk» ved å dra på asiatisk restaurant med Jørgen. Det ser jeg frem til, asiatisk mat er noe av det beste jeg vet!
 • Det har snart gått en uke uten at jeg har vært innom Facebook, Snapchat og Instagram. Det føles rart! Tenkte jeg skulle skrive et eget innlegg på det når det har gått en uke, men kan si at det har medført mer ro og også ensomhet.
 • Søvnen min er helt elendig for tiden, og det tærer på. Jeg har lenge tenkt å prøve Melatonin, og har en boks i skapet på badet. Men jeg tør bare ikke, ha ha. Jeg er så ufattelig pysete på alt av piller, selvom jeg vet at Melatonin ikke har rykte på seg for å ha mange bivirkninger.
 • Jeg har endelig klart å fullføre målet mitt om å lese to bøker denne måneden. Det satt virkelig langt inne! Lysten til å lese har nesten vært helt fraværende denne måneden, sikkert på grunn at av angstnivået har vært høyt. Jeg skal skrive om bøkene jeg har lest etterhvert, i et eget innlegg.
 • Jeg hører mye på musikk om dagen, og det er spesielt to album det går i. Sjekk ut de nye albumene til Inge Bremnes og Silja Sol. Norsk musikk er virkelig helt konge! Jeg elsker også «Don’t Kill My Vibe» av Sigrid, og tror vi kommer til å se mye til henne fremover.
 • Det er så gøy å spille Pokémon GO for tiden, spesielt når man i gjennomsnitt får en ny Pokémon om dagen… Jeg og Jørgen deler heldigvis interessen, og har mange fine kveldsturer sammen. Jeg elsker det.
 • Tantebarnet mitt, datteren til søsteren min, har akkurat gått sine første skritt. Og jeg fikk se det live på Facetime. Det er bare så gøy! Tiden bare raser unna. Hun er nå 13 måneder, og mine to andre nieser på Jørgen sin side blir 4 år og 8 år i år. Det er veldig spennende å følge utviklingen deres, og utformingen av personlighet. Jeg har lyst å bruke mer tid på dem, og det er veldig trist at familien min bor så langt unna.
 • Denne helgen skal vi begynne å planlegge sommerens kjøretur nordover. Det gir meg faktisk sommerfugler i magen når jeg tenker på det. Å bare kjøre rundt i det fine landet vårt er verdens beste måte å ha en ferie på, om du spør meg! Og om vi i år også får besøkt Finnmark så er alt komplett.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • stinefriis

  PT-en min kunne fortelle at ved en kostholdsendring kan det hende man går opp i vekt, før man går ned. Fordi kroppen plutselig får helt annen kost enn den er vant til – og da går inn i krisemodus, hvor den forsøker å dra til seg alt den kan og lagre det som ekstra fett. Kroppen skjønner jo ikke noen ting, men etter en stund vil den venne seg til nytt kosthold, og da vil antakelig vekten også reduseres. Nå kan verken jeg eller PT-en min naturlig nok uttalle oss om din situasjon, men det er kanskje noe verdt å sjekke mer om? Vet heller ikke hvordan dette fungerer i kombinasjon med stoffskifte og alt slik, og kanskje vet du alt dette fra før. Men.. tenkte det var verdt å nevne? Vet ikke. Uansett: heier på deg!

  24. februar 2017 at 2:16 pm Reply
  • Caroline

   Kjenner til det, men tusen takk for at du deler uansett! Synes det bare har gått såpass lang tid nå, men kanskje jeg må være litt mer tålmodig.

   24. februar 2017 at 7:11 pm Reply
 • Milla

  Eg savne deg på insta og snap søta. Hvis det føre te mær ro å ikje vær innom der så syns eg du ska fortsetta med det, eg har jo mulighet te å få se deg her. Me har om «mine favoritter» på SK, og på mandag, som e min dag, ska eg nevna deg som favorittblogg. Seie det her siden du ikje e på snap :* Vil sånn at du ska vita at eg sette pris på deg og det du gjør. Masse glad i deg!

  25. februar 2017 at 12:23 pm Reply
  • Caroline

   Å, fineste kommentaren ever! Tusen, tusen takk snille du! Jeg er tilbake på Snap i løpet av dagen tenker jeg :) Fant vel ut at for min del er sosiale medier ikke bare dårlig ;)

   25. februar 2017 at 12:29 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.